MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
θΕΑΜΑ

Disney on Ice-Frozen: Μπήκαμε στα παρασκήνια της φαντασμαγορικής παράστασης στον πάγο

Μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών, το «Frozen», που βασίζεται στην βραβευμένη με Oscar ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, ζωντανεύει στον πάγο σε μια μεγάλη παραγωγή που γοητεύει μικρούς και μεγάλους!

Monopoli Team

Το Disney on Ice επιστρέφει στην Αθήνα!

Το Disney on Ice η διάσημη ομάδα χορευτών στον πάγο, κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του “Frozen” στην Αθήνα από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019, στο Tae Kwon Do – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα είχαμε την ευκαιρία να μπούμε και εμείς στον μαγικό κόσμο της Έλσας και της Άννας και να διαπιστώσουμε τι απαιτείται για να παρουσιαστεί αυτό το υπερθέαμα. Και τα νούμερα είναι εντυπωσιακά!

  • Για την πρεμιέρα της παράστασης δούλεψε για περίπου 20 μέρες σε πολύ εντατικούς ρυθμούς ένα επιτελείο 120 συντελεστών.
  • Στο show συμμετέχουν 45 άτομα από 12 διαφορετικές χώρες, ενώ τα props που χρησιμοποιούνται από τους καλλιτέχνες στο σύνολο της παράστασης είναι περισσότερα από 200.
  • Ακόμα κι ένα παγάκι που εμφανίζεται στην σκηνή αποτελείται από 200 διαμαντάκια! Μπορεί λοιπόν ο θεατής να μην προσέξει την κάθε λεπτομέρεια, ωστόσο οι συντελεστες της παράστασης επιμένουν στις λεπτομέρειες προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Ο εξοπλισμός της παράστασης χρειάστηκε 38 τριαξονικά για να μεταφερθεί ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε στην σκηνή το δημοφιλές παραμύθι.
  • Ειδικά εφέ φροντίζουν να δούμε στην παγωμένη σκηνή όλη την ιστορία της Άννας και της Έλσας, οι κλασικοί ήρωες της Disney δεν μπορούν να λείπουν από μια τέτοια παραγωγή.

Ο Μίκυ Μάους και η Μίννι Μάους συντροφεύουν το κοινό μέσα στη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα.

Στα νούμερα που υπάρχει το ensamble 15, 20 ή 25 χορευτές βρίσκονται ταυτόχρονα πάνω στην πίστα και μπορούν να χορεύουν με τέτοιο τρόπο που να δημιουργούν σχηματισμούς πολύ ιδιαίτερους.

Φωτογραφία από την πρόβα, χωρίς κοστούμια

Όλο αυτό δημιουργεί ένα υπέροχο εφέ στα μάτια των θεατών, δηλαδή αυτή η παράλληλη κίνηση που είναι ταυτόχρονη και έχει όλο αυτό το slight πάνω στον πάγο, χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο για να το καταφέρουν. Tο γεγονός ότι βρίσκονται τόσο καιρό μαζί, στις περιοδείες και στις πρόβες, τους κάνει να έχουν σχεδόν μία έκτη αίσθηση για το πού βρίσκεται ο καθένας την δεδομένη στιγμή, με ποιον εσωτερικό ρυθμό κάνει μία κίνηση και έτσι να καταφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Φωτογραφία από την πρόβα, με κοστούμια

Τα κοστούμια του show

Οι αριθμοί πάντα εντυπωσιάζουν αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε κοστούμι ζυγίζει πάνω από 12 κιλά και παρ’ όλ’ αυτά  καταφέρνουν να κάνουν όλες αυτές τις εντυπωσιακές χορευτικές  κινήσεις πάνω στον πάγο. Ένας ηθοποιός μπορεί να αλλάξει μέχρι και 3 φορές κατά την διάρκεια της παράστασης και η πιο γρήγορη αλλαγή που έχει συμβεί για να βγουν από ένα κοστούμι και να μπουν σε ένα άλλο είναι 1 λεπτό και 35 δευτερόλεπτα.



Γι αυτή την διαδικασία υπάρχουν 3 άνθρωποι από το ενδυματολογικό  τμήμα που τους βοηθούν, αλλά γενικά προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν που μπορούν, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Οπότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει συνεχώς, γιατί ο χρόνος είναι πολύ μικρός.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Disney on Ice Presents Frozen, στο Tae Kwon Do
Από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2019
Τετάρτη έως Παρασκευή 15:30 & 19:30 | Σάββατο & Κυριακή: 11:330, 15:30, 19:30
Tae Kwon Do – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b