MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Improv TheatreSports, από την ομάδα ImproVibe στο Θέατρο Άβατον

Το Θέατρο Άβατον παρουσιάζει την αυτοσχεδιαστική παράσταση «Improv TheatreSports – Φιλικό δεν το λές», από την ομάδα «ImproVibe».

Monopoli Team

Mία σκηνή, τρεις δικαστές, ένας παρουσιαστής, δύο ομάδες. Ένα αποτέλεσμα. Μόνο μία ομάδα θα νικήσει. Μόνο μία ομάδα θα λάμψει. Ποια θα είναι αυτή την εβδομάδα; Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Θεάτρου Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση, με τίτλο «Improv TheatreSports – Φιλικό δεν το λές», γεμάτη με πολύ αυτοσχεδιασμό.

«Improv TheatreSports»: Η παράσταση

Μία ομάδα ρίχνει το γάντι και ετοιμάζεται για μία άλλη αυτοσχεδιαστική θεατρική μάχη επί σκηνής. Θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια των δικαστών ή θα βρεθούν εκτός ρινγκ; Θα φανούν πιο «δυνατοί» από την αντίπαλη ομάδα; Μέσα από σκηνές που στήνονται και εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των θεατών εκείνη τη στιγμή, μόνο μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον γύρο. Τι θα γίνει όμως στον επόμενο; 16 challengers υπόσχονται να μας κρατάνε σε αγωνία κάθε Παρασκευή μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου.

Η ομάδα της πρώτης σχολής ΙmprovTheatre «ImproVIBE» μαζί με ταλαντούχους performers φέρνουν στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά το concept του Theatresports. Πρόκειται για μια μορφή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που πρωτοεισήγαγε ο Keith Johnstone στον Καναδά το 1977, που χρησιμοποιεί σαν όχημα την ιδέα της «μάχης» ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο – ευγενούς – ανταγωνισμού. Οι αντίπαλες ομάδες μπορούν να εκτελέσουν σκηνές βάσει προτάσεων κοινού, και να κριθούν από το κοινό ή από μια ομάδα «δικαστών». Ένας θα νικήσει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: ImproVIBE

Φωτισμοί: Γιώργος Νίνας

Παίζουν: Μενέλαος Πρόκος, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Βασιλική Κίσσα, Άννα Πατρικίου, Αλέξανδρος Λίγγρης, Δανιήλ Οικονομέας, Θάλια Καρτσάνα, Σταύρος Ατμαντζίδης, Κωνσταντίνα Δάρρα, Κώστας Παπαδημάκης, Παντελής Τρίγκατζης, Πέλη Σπυράτου & guests. Μουσικός επί σκηνής: Θάνος Παπαχρήστου.

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 10 € & 5 € (μειωμένο)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 4 Οκτωβρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2020
Σενάριο: ImproVIBE
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή στις 21:15
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-avaton/improv-theatresports/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Άβατον, Ευπατρίδων 3, Γκάζι. Τηλ. 210-3412689, 6942703702 | Email: [email protected] | https://www.theatroavaton.com/
Φωτογραφίες: Μενέλαος Πρόκος & Αλεξία Λουκοπούλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Μια ζωή – Ο μονόλογος μιας μοδίστρας: Η παράσταση με τη Νένα Μεντή στο Βασιλικό Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Η Απόσταση: Η παράσταση του Τιάγκο Ροντρίγκες από την Αβινιόν στη Στέγη
ΘΕΑΤΡΟ
Μη με λησμονεί: Η παράσταση του ΚΘΒΕ έρχεται στο Θέατρο Ιλίσια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος, του Αντόν Τσέχωφ στο Βασιλικό Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Γέρμα (η ανεκπλήρωτη), σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα στο Βασιλικό Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Υλικό Αρχείου: Μια πολυμεσική site-specific παράσταση της Γιολάντας Μαρκοπούλου στο Drft Space
ΘΕΑΤΡΟ
Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού στη Θεσσαλονίκη
ΘΕΑΤΡΟ
Tanko Down, από την ομάδα χορού Prolet OCD στο An Club
ΘΕΑΤΡΟ
Πέρσες: Ο Χρήστος Θεοδωρίδης σκηνοθετεί το αντιπολεμικό έργο του Αισχύλου στην Επίδαυρο
ΘΕΑΤΡΟ
δεκάξι, του Γιάννη Κεντρωτά από την ομάδα Lorem Ipsum στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Ένα μωρό για τρεις: Ατζαράκης, Ρούμπος και Χιώτης στην κωμωδία του καλοκαιριού
ΘΕΑΤΡΟ
Vagabondages, των Ελένης Μποζά και Σοφιάννας Θεοφάνους στο Θέατρο Μπέλλος