MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Friends”: Τελικά τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» ετοιμάζουν τηλεοπτικό reunion;

Σε συζητήσεις για τηλεοπτικό reunion με special επεισόδιο στο HBO Max, βρίσκονται τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», με τις ελπίδες των εκατομμυρίων φαν της σειράς να αναπτερώνονται!

Monopoli Team

Έχουν περάσει ήδη 25 χρόνια από την ημέρα που έριξαν αυλαία τα «Φιλαράκια» μετά από 10 πετυχημένες σεζόν και κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η αγαπημένη παρέα των έξι φίλων μπορεί και να επιστρέψει στις οθόνες μας!

Οι πηγές αναφέρουν ότι η επανένωση αφορά τους έξι βασικούς πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου και Ματ ΛεΜπλανκ, μαζί με τους δημιουργούς της σειράς, Μάρτα Κόφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Οι συζητήσεις κάνουν λόγο για ένα special επεισόδιο χωρίς σενάριο, ωστόσο ακόμα όλα βρίσκονται στον αέρα, καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ώστε να οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία. Άλλωστε για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει ειδικός προγραμματισμός, ώστε να συντονιστεί το πρόγραμμα και των έξι πρωταγωνιστών.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν πιο έντονα μετά την πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, στην οποία πόζαρε μαζί τους υπόλοιπους του καστ, ενώ, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Έλεν ΝτεΤζένερις η ίδια η ηθοποιός δήλωσε ότι οι έξι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ετοιμάζουν κάτι μάζι, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Με τις – μέχρι στιγμής – πληροφορίες και φήμες πάντως, το reunion των “Friends” θα είναι μια αποκλειστικότητα του HBO Max. Η νέα αυτή υπηρεσία streaming του HBO, που θα λανσαριστεί τον Μάιο του 2020, πλήρωσε 450 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς. Έτσι ένα special reunion επεισόδιο με τους σταρ του sitcom, όχι μόνο θα εγκαινιάσει τη νέα πλατφόρμα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά θα αποτελέσει και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b