MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου, με ελεύθερη είσοδο

Από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας, «Καλυψώ».

Sad Hill Unearthed: Η ταινία έναρξης του φεστιβάλ
Monopoli Team

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», διοργανώνει στον Δήμο Καλλιθέας, το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy Crime and Horror International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας, «Καλυψώ» (Γρ.Λαμπράκη 9 και Καλυψούς).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.00 μ.μ.

Θα προβληθούν 82 ταινίες – μικρού και μεγάλου μήκους – από 27 χώρες.

Η αφίσα του φεστιβάλ:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες αστυνομικές, θρίλερ, τρόμου,μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας  και κινουμένων σχεδίων.Εκτός από τις ταινίες μυθοπλασίας υπάρχουν τεκμηρίωσης (ντοκυμαντέρ) καθώς και πειραματικές. Οι περισσότερες από τις ξένες ταινίες προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ μερικές πραγματοποιούν παγκόσμιες και πανευρωπαικές πρεμιέρες. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ και συμμετοχές σε Sitges, Goya κλπ.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, θα προβληθεί σε Πανελλαδική πρεμιέρα το πολυβραβευμένο Ισπανικό ντοκιμαντέρ και υποψήφιο για βραβείο Goya “Sad Hill Unearthed” (Desenterrando Sad Hill) που καταγράφει την προσπάθεια των κατοίκων της ισπανικής επαρχιακής πόλης Μπούργκος, να αποκαταστήσουν μερικές από τις τοποθεσίες όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα του διάσημου γουέστερν «Ο Καλός ο Κακός κι ο Άσχημος», με έμφαση στο νεκροταφείο Sad Hill, που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίφημη τελική μονομαχία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου – Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Καθημερινά από 17.00 έως 23.00
Δημοτικός Κινηματογράφος «Καλυψώ», Γρ.Λαμπράκη 9 & Καλυψούς, Καλλιθέα
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b