MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Συνάντηση Χιλιετιών, στο Θέατρο Παλλάς

Το υπερθέαμα «Συνάντηση Χιλιετιών», εμπνευσμένο από την κινέζικη κουλτούρα και πολιτισμό, έρχεται, με αφορμή τις Πολιτιστικές ανταλλαγές στον Δρόμο του Μεταξιού, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στο Θέατρο Παλλάς, με συμμετοχή καλλιτεχνών από τους εθνικούς πολιτιστικούς φορείς της Κίνας.

Monopoli Team

Η «Συνάντηση των Χιλιετιών», ένα υπερθέαμα εμπνευσμένο από την τέχνη του Κινέζικου πολιτισμού που διατρέχει μια αξιομνημόνευτη ιστορία 5000 ετών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στο Παλλάς στην Αθήνα η «Συνάντηση των Χιλιετιών» έρχεται στο πλαίσιο Πολιτιστικών ανταλλαγών στον Δρόμο του Μεταξιού, ενώ την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 θα παρουσιαστεί στο Radio City στη Θεσσαλονίκη. 

«Συνάντηση Χιλιετιών»: Η παράσταση

Όλη η μαγεία της κινέζικης κουλτούρας ζωντανεύει στη σκηνή μέσα από κλασικές φιγούρες, χορογραφίες, αρχαία μουσικά όργανα, εθνικούς χορούς και τραγούδια που θα ερμηνευθούν από σπουδαίους καλλιτέχνες των εθνικών πολιτιστικών φορέων της Κίνας.

Ένα εκθαμβωτικό υπερθέαμα καταγραφής της κινέζικης ιστορίας μέσα από χορογραφίες που προέρχονται από τοιχογραφίες και αγάλματα του κινέζικου πολιτισμού.

*Διοργάνωση: Γραφείο Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας τη Κίνας & Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελληνική Δημοκρατία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: 15€, 25€, 35€
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-pallas/synantisi-ton-xilietion/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0321 3100.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b