
Monopoli Team
15.10.2019
A
A
Σε μία περιοχή που ταυτίστηκε με τη ζωντανή μουσική και ανέδειξε νέους μουσικούς και καλλιτεχνικά ρεύματα, ανοίγει τώρα ένα νέο κεφάλαιο.
Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και ατάκες μοναδικές ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα και όλα!
Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν σε μία γκάμα μουσικών ειδών στην «Οδό Λυσίου». Γιατί η μουσική επιστρέφει στην καρδιά της πόλης!
Στη νέα μουσική σκηνή που έρχεται να ανανεώσει την καλλιτεχνική ζωή της Αθήνας. Αυτό το φθινόπωρο οι μουσικοί δρόμοι της πόλης οδηγούν – ξανά– στην Πλάκα, στην Οδός Λυσίου, έναν χώρο σύγχρονο, άνετο και φιλικό, με τεχνολογική υποδομή που μπορεί να καλύψει και τις υψηλότερες καλλιτεχνικές απαιτήσεις.
TAGS:
liveατζέντα θεαμάτωνΓιάννης ΖουγανέληςΔιονύσης Τσακνήςειδήσειςειδήσεις για τον πολιτισμόεκδηλώσειςΕκδηλώσεις στην ΑθήναΕλένη ΔήμουθεάματακουλτούραΛάκης ΠαπαδόπουλοςΜουσικά νέαμουσικές ειδήσειςμουσικές σκηνές στην Αθήναμουσικήνέανέα της ΤέχνηςΟδός Λυσίουπολιτισμόςπολιτιστικά νέαπολιτιστικές ειδήσειςσυναυλίεςσυναυλίες στην Αθήνα
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Από 25/10 έως 07/12/2019
Ώρα έναρξης: 22:30
Καλλιτέχνης: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος & Διονύσης Τσακνής
Χώρος: Οδός Λυσίου, Λυσίου και Μνησικλέους 22, Πλάκα, Αθήνα
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 15 ευρώ ποτό στο bar, 70 ευρώ φιάλη κρασί ( 2 άτομα), 140 ευρώ φιάλη ποτού (4 άτομα)
Πληροφορίες Χώρου: Κρατήσεις: 210 32 35 318
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου
Τι κι αν δεν είναι άνοιξη; Τα fake flowers είναι η νέα τάση
Μετρό, λεωφορεία, τραμ: Ξεκινά η δοκιμαστική 24ωρη λειτουργία
Ίδρυμα Γουλανδρή: Τιμά τη μνήμη των ιδρυτών του με ένα εντυπωσιακό πορτραίτο στην ταράτσα του Μουσείου στην Αθήνα
Ζιλιέτ Μπινός και Ουαζντί Μαουάντ δίνουν «Όρκο» στην Επίδαυρο
Το Ίδρυμα Χατζηγάκη στηρίζει το Δημοτικό Σχολείο Τελένδου με μία καλλιτεχνική παρέμβαση-σταθμό
Τα Sunset DJ Sets και αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο
Parliament: Δωρεάν εντατικά σεμινάρια με τον Michael Kliën στο πλαίσιο της έκθεσης στο Μουσείο Μπενάκη
«Dexter: Resurrection»: Ο Μάικλ Σ. Χολ επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου serial killer – Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV
“Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha (vid)