Οι Pagan για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTη μεγαλύτερη μέρα του έτους, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο live των Pagan στην Τεχνόπολη, όπου οι αρχέγονοι ρυθμοί και οι μελωδίες της γης θα συναντήσουν το παρόν για να ταξιδέψουν στο μέλλον.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτην καρδιά του θερινού ηλιοστασίου, την Κυριακή 21 Ιουνίου, οι Pagan ανοίγουν τις πύλες της Τεχνόπολης και καλούν την κοινότητα τους σε μια μυσταγωγία που φιλοδοξούν να χαραχθεί ανεξίτηλα στην ιστορία του συγκροτήματος.
Στη μικρότερη νύχτα της χρονιάς, οι αρχέγονοι ρυθμοί και οι μελωδίες της γης θα συναντήσουν το παρόν για να ταξιδέψουν στο μέλλον και η νύχτα θα φωτιστεί από την ενέργεια των ψυχών που θα γίνουν ένα.
H ομάδα δουλεύει ήδη με αφοσίωση, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, με όραμα να υφάνει μια ψυχική εμπειρία που μετά το πέρας της να γίνει συλλογική μνήμη. Η μοναδική αυτή παράσταση θα κινηματογραφηθεί ολοκληρωτικά, ώστε η μαγεία του ηλιοστασίου να ζήσει πέρα από εκείνη τη νύχτα και να αγκαλιάζει στα βάθη του χρόνου όλα τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας των Pagan, παρόντες ή μη.
Αυτή η μέρα ανήκει σε όλους μας.
Συντελεστές
Έβελυν Ασουάντ – Φωνή
Σταύρος Τσουμάνης – Ηλεκτρική κιθάρα και φωνή
Βασίλης Προδρόμου – Ακουστική κιθάρα και φωνή
Παντελής Πέτρου – Ηλεκτρικό μπάσο και φωνητικά
Μάρκος Παύλου – Γκάιντα και φωνητικά
Δημήτρης Μπρέντας – Πνευστά και φωνητικά
Γιάννης Ράννης – Τύμπανα
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς» με την Όλια Λαζαρίδου: Νέος κύκλος παραστάσεων στην Οικία Ιλίτς
- O «Συρανό» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ζωντανεύει ξανά στο Ακροπόλ
- MIRfestival 2026: Χορός, θέατρο και περφόρμανς – Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ παραστατικών τεχνών
- Πόσα τσιγάρα έχω καπνίσει από τότε που έφυγες: Για 2η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη Μαργαρίτα Παπαγιάννη
- 20 Βήματα Μπροστά: Το παγκόσμιο bestseller του Χόρχε Μπουκάι με νέες παραστάσεις στον «Ελληνικό Κόσμο»