MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
01
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ως την άκρη του ονείρου, της Κέλλυς Σταμουλάκη στο Νέο Ακάδημο

Η Κέλλυ Σταμουλάκη, και ο θίασος «Αβάντι» μας ταξιδεύουν για μία ακόμη φορά «Ως την άκρη του ονείρου»

Monopoli Team

Με ένα έργο τρυφερό, πνευματώδες και αισιόδοξο που συνδυάζει αρμονικά την δράση και το όνειρο, το γέλιο και την συγκίνηση. Κυρίως ένα έργο που είναι εμπνευσμένο από υψηλά ιδανικά και πανανθρώπινες αξίες.

Η παράσταση, που τιμήθηκε με την επίσημη αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και άλλων σημαντικών φορέων και αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό σημειώνοντας τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία, δίνει εκ νέου ραντεβού στην Παιδική σκηνή του ολοκαίνουργιου «Νέου Ακάδημου» από τις 11 Οκτωβρίου 2019.

«Ως την άκρη του ονείρου» μας θα ταξιδέψουμε με τις ιστορίες των ηρώων μας σε μία μαγική περιπέτεια γεμάτη, ανατροπές, έντονη διάδραση, ζωντανή μουσική, δράση, χιούμορ,  και απίστευτη τρυφερότητα.

Ως την άκρη του ονείρου με ένα ταξίδι ενηλικίωσης που αποδεικνύει πως αν το θέλουμε μπορούμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Πως η πίστη και η ελπίδα είναι επιλογή και πως κάθε μικρό ή μεγάλο θαύμα, κάθε όνειρο και κάθε νίκη συντελείται χάρη σε ένα σπουδαίο αλλά απλό «κόλπο». Την αγάπη. Ως την άκρη του ονείρου με έναν Φύλακα Άγγελο… Μια ιστορία που αξίζει σε όσους τολμούν να ζήσουν. Να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν.

Μια παράσταση ρομαντική σε καιρούς κυνικούς, ένα έργo που  στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη διαφορετικότητα, την φιλία, την αγάπη, την οικογένεια και μας θυμίζει την αναγκαιότητα να αγωνιστούμε, να μην το «βάζουμε ποτέ κάτω» για να ανακαλύψουμε τους φίλους, τους συντρόφους, τους συνταξιδιώτες μας… Ως την άκρη του ονείρου.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, υποδύεται τον Φύλακα Άγγελο και ερμηνεύει τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες μελωδίες, που έχει συνθέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, οι οποίες αποδίδονται ζωντανά στη σκηνή με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα κι άλλα πνευστά και κρουστά.

Η καταξιωμένη Νέλλη Γκίνη, όπως πάντα απογειώνει τους ρόλους της, ο Νικόλας Μπράβος, ο Τζερόμ Καλούτα υποκριτικά και μουσικά δίνουν τον καλυτερο εαυτό τους,  η νεαρή ταλαντούχα  Έλενα Δελακούρα δίνει πνοή στην μικρή Πετρίνα με περίσσιο ταλέντο καθώς και οι Παύλος Εμμανουηλίδης, Ελένη Καρβέλη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ευγενία Μανούσου, Φώτης Λάμαρης παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν δημιουργώντας ένα διαδραστικό υπερθέαμα που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους θεατές.

Τα ευρηματικά σκηνικά του Γιώργου Λυντζέρη αποτυπώνουν τον σκηνικό χώρο και τα εντυπωσιακά κοστούμια του ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας, Μάριου Καραβασίλη (Mk by Marios) συμβάλλουν στο όνειρο. Σε συνδυασμό με τις χορογραφίες του Αναστάση Δεληγιάννη, που υπαγορεύουν τον ρυθμό σε κάθε μονοπάτι του ταξιδιού και τους «παραμυθένιους»  φωτισμούς της Μελίνας Μάσχα που αλλάζουν την οπτική και τις διαστάσεις, το Ως την άκρη του Ονείρου  είναι ένα πραγματικά μαγευτικό θέαμα.

Η παράσταση «Ως την άκρη του Ονείρου» αφιερώνεται στον αγαπημένο φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Hμέρες και Ώρες Παραστάσεων:
  • Κάθε Κυριακή: 11:30 & 15:00 (εκτός 09.02.2020)
  • Σάββατο 14.12.2019, 21.12.2019, 28.12.2019: 11:30 & 15:00
  • Σάββατο 04.01.2020, 01.02.2020 & 15.02.2020: 11:30
  • Πέμπτη 26.12.2019: 11:30 & 15:00
  • Πέμπτη 02.01.2020: 11:30

* Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κέλλυ Σταμουλάκη
Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Σκηνικά: Γιώργος Λυντζέρης
Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Χορογραφία: Αναστάσης Δεληγιάννης

Παίζουν: Βασίλης Λέκκας, Νέλλη Γκίνη, Νικόλας Μπράβος, Έλενα Δελακούρα, Τζερόμ Καλούτα, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Καρβέλη, Φώτης Λάμαρης, Ευγενία Μανούσου

Τιμές Εισιτηρίων: VIP: 15€ Ζώνη Α: 12€, Ζώνη Β-Γ: 10€, Πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, Συνοδοί ΑΜΕΑ, Φοιτητές: 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 13 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Προπώληση: • www.neosakadimos.gr, www.ticketmaster.gr, www.ticketplus.gr, 210 0080900, 210 3625119, στα ταμεία του ΝΕΟΥ Ακάδημου, στα γραφεία της Happy Light Productions, στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, σχολεία/ομαδικές κρατήσεις
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή: 11:30 & 15:00 (εκτός 09.02.2020), Σάββατο 14.12.2019, 21.12.2019, 28.12.2019: 11:30 & 15:00, Σάββατο 04.01.2020, 01.02.2020 & 15.02.2020: 11:30, Πέμπτη 26.12.2019: 11:30 & 15:00, Πέμπτη 02.01.2020: 11:30
Βοηθός Σκηνοθετη: Παύλος Εμμανουηλίδης
Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
«Ευρυδίκη» του Ανούιγ, από την Ηρώ Μπέζου και τον Χρήστο Θάνο στο Rabbithole
ΘΕΑΤΡΟ
Κέλλυ, της Βασιλικής Βλάχου στο Θέατρο 104
Θεατρικά Νέα
Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου: Η νέα κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
ΘΕΑΤΡΟ
Σλάντεκ, του Έντεν φον Χόρβατ στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τη «Locandiera» του Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Christmas Theater
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών