MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο μετρό Συντάγματος

Όπως κάθε Οκτώβριο, ο «Στόχος– Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με την δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη», που θα υλοποιηθεί για ένα διήμερο στο μετρό Συντάγματος.

Monopoli Team

Η πρόληψη σώζει ζωές

Ο «Στόχος- Πρόληψη», που άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο του. Χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν όμορφα μπλουζάκια με σήμα τον στόχο διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Όπως κάθε Οκτώβριο ο «Στόχος– Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με την δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Εξειδικευμένοι γιατροί θα βρίσκονται εκεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν τα ερωτήματα των γυναικών που θα βρεθούν στον χώρο.

Για την σημαντική αυτή δράση, ενημερώστε τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον, ώστε να επισκεφτούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος, για έναν δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, 08.00-20.00
Μετρό Σύνταγμα
«Στόχος – Πρόληψη», τηλ. 210 3614 488

 

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b