MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εβδομάδα Μόδας 2019 στο TV5MONDE

Μία αφιερωματική εβδομάδα ξεκινά στο TV5MONDE, με κυρίαρχο θέμα τη μόδα, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2019.

Monopoli Team

Αφιερώματα σε σπουδαίους δημιουργούς που αφήσανε το δικό τους στίγμα στον χώρο της μόδας παρουσιάζονται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στην Εβδομάδα Μόδας 2019 μέσα από εκπομπές και ντοκιμαντέρ που προκαλούν αίσθηση.

Επιπλέον, η Βιβιάν Μπλασέλ καλεί σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους δημιουργούς της Υψηλής Ραπτικής και του πρετ α πορτέ.

Οι Μάχες της Κοκό Σανέλ
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 22.00

Παρουσίαση της αυτοκράτειρας της μόδας, τόσο χαρισματικής όσο και αμφιλεγόμενης.
Από τα πρώτα της χρόνια στο ορφανοτροφείο έως τις φιλίες της με κάποιους ναζί, και βλέποντας τη δημιουργία του οίκου Σανέλ στο ενδιάμεσο, παρακολουθήστε τις μάχες της Κοκό, γεμάτες πληγές, σκοτεινές φάσεις αλλά και στιγμές ενστικτώδους ιδιοφυίας.

Lubin, ο αρωματοποιός της υπεροχής
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 23.00

Το έπος μίας από τις παλαιότερες αρωματοποιίες της Γαλλίας.
Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής αυλής της Γαλλίας από τον 19ο αιώνα και δημιουργός του διάσημου αρώματος «Nuit de Longchamp» που έχει φορέσει όλο το Χόλιγουντ: ανακαλύψτε την ιστορία της μάρκας που καθιέρωσε τη σύγχρονη αρωματοποιία.

#Γαλλική βερσιόν
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 17:00

Διάφοροι δημιουργοί αξεσουάρ με φτερά ή υποδηματοποιοί εργάζονται στο παρασκήνιο, δίπλα στους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας, για να μας προσφέρουν όλο και πιο πετυχημένα ντεφιλέ.

Τάση XXI
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:00

Τα παρασκήνια των μεγαλύτερων ντεφιλέ μόδας της Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019: Dior, Chanel ή ακόμη και Givenchy είναι στο πρόγραμμα.

Demo de mod
Όλη την εβδομάδα στο TV5MONDE

Η Βιβιάν Μπλασέλ καλεί σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους δημιουργούς της Υψηλής Ραπτικής και του πρετ α πορτέ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ. 

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b