MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: Οι καλύτερες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

«Ορέστεια» του Αισχύλου στην Ελευσίνα.
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ – «Ορέστεια»: Ολόκληρη η τριλογία του Αισχύλου στην Ελευσίνα

Η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος (Αγαμέμνων- Χοηφόροι- Ευμενίδες) παρουσιάζεται σε μια ενιαία παράσταση από το Εθνικό Θέατρο στο παλαιο Ελαιουργείο της Ελευσίνας. Τρεις σκηνοθέτιδες, η Ιώ Βουλγαράκη με τον «Αγαμέμνονα», η Λιλλύ Μελεμέ με τις «Χοηφόρους» και η Γεωργία Μαυραγάνη με τις «Ευμενίδες»  ενώνουν 41 ηθοποιούς που αφηγούνται την πιο αιματηρή ιστορία, την ιστορία του ανθρώπινου γένους, μέσα από το μύθο των Ατρειδών.
Κυριακή 1/9, 20:00
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Εισιτήρια: 15€ γενική είσοδος, 12€ μειωμένο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Μάριος Φραγκούλης & Big Band Orchestra στο Ηρώδειο

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει για την καθιερωμένη μεγάλη του συναυλία στο Ηρώδειο, στο ίδιο φρέσκο κλίμα της Big Band, αλλά με ανανεωμένο ρεπερτόριο και τη συμμετοχή της Jazz ντίβας Tammy McCan.
Σάββατο 31/8, 21:00
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Εισιτήρια: Από 20€ έως 90€

ΤΑΙΝΙΑ – Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Οικογενειακά μπλεξίματα στην τελευταία ταινία της διάσημης σειράς «Fast & Furious» με τους Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ να μας αποκαλύπτουν το παρελθόν τους ενώ ο Ίντρις Έλμπα μας αυτοσυστήνεται ως ο «μαύρος Σούπερμαν».
Δείτε την κριτική της ταινίας και πού παίζεται, εδώ.

ΕΚΘΕΣΗ- «Μια ανάσα» του Avigdor Arikha στο Μουσείο Μπενάκη

«Το να ζωγραφίσεις μια ντομάτα δεν έχει τίποτα το ηρωικό. Το να μη τη ζωγραφίσεις όμως θα ήταν άρνηση της τέχνης». Η ζωγραφική του Αβιγκντόρ Αρίκα δεν έχει τίποτα το ηρωικό. Κι όμως, σε καθηλώνει με την πρώτη ματιά. Ίσως γιατί αυτό που καταφέρνει με την τέχνη του είναι να μεταδώσει στον θεατή της την ένταση με την οποία το βλέμμα του ζωγράφου αρπάζει τη στιγμή, την ίδια τη ζωή, για να τη μετασχηματίσει με γρήγορες, πυρετικές πινελιές ή μολυβιές σε ζωγραφική.
Παρασκευή 30/8 & Σάββατο 31/8, 10:00 – 18:00
Κυριακή 1/9, 10:00 – 16:00
Εισιτήρια: 7€, μειωμένο 5€

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b