CHEF'S TIPS
Σπιτικό εύκολο παγωτάκι με 3 υλικά από τη food blogger Nikis_Food
Δροσερό παγωτό με λίγα υλικά!
Monopoli Team
26.08.2019
Υλικά
• 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
• 1 συσκευασία γάλα εβαπορε
• 1 συσκευασία morfat cream
• 5 τμχ μπισκότα (digestive)
• 3 κ.σ τρούφα χρωματιστή
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.
Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Νόστιμη νηστεία σε 5 cool spots
10 πασχαλινά bazaar για ξεχωριστές αγορές με καλό σκοπό
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε στην TV αυτό το ΣΚ
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»