MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Οι travel bloggers, Νίκος & Νίνα, μάς ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά!

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στο Instagram μοιράζονται μαζί μας τα καλύτερα ταξιδιωτικά μυστικά.

Monopoli Team

Ο Νίκος και η Νίνα ή αλλιώς @sprs_ και @nina.kom_ ,όπως θα τους βρεις στο Instagram, είναι ένα πολυταξιδεμένο ζευγάρι που τραβάει υπέροχες φωτογραφίες στα πιο όμορφα και εξωτικά μέρη του κόσμου.

Καθημερινά μοιράζονται μαζί μας posts και stories, πλούσια σε αξιοθέατα, πανέμορφα μέρη, χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για όσους ταξιδεύουν.

Μιλήσαμε μαζί τους και μάς παρουσιάζουν καλοκαιρινά tips, με τις καλύτερες παραλίες, τα πιο σαγηνευτικά σημεία για τις καλύτερες ινσταγκραμικές φωτογραφίες, τα ταβερνάκια με το πιο νόστιμο φαγητό, αλλά και τα σημεία με την πιο όμορφη θέα στη χώρα μας.

Οι καλύτερες παραλίες

«Αναφορικά με τις καλύτερες παραλίες που έχουμε επισκεφθεί στη χώρα μας, έχουμε συναντήσει υπέροχα νερά τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο. Οφείλουμε να παραδεχτούμε τη λίγο μεγαλύτερη αγάπη μας στα νερά του Ιονίου λόγω και της καταγωγής της Νίνας από την Κεφαλονιά. Σε αυτό το νησί ξεχωρίζει ο Μύρτος χωρίς να υστερούν σε τίποτα και οι υπόλοιπες παραλίες όπως Πλατιά Άμμος, Δαφνούδι, Κουτσουπιά και Μόυντα.

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε στη Λευκάδα η παραλία του Μύλου στην οποία πηγαίνεις από ένα μονοπάτι στον Άγιο Νικήτα. Φυσικά και το Πόρτο Κατσίκι είναι must-visit! Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο είναι επίσης μια παραλία «σήμα κατατεθέν»! Στο Αιγαίο, μια από τις αγαπημένες μας παραλίες είναι η Κολυμπήθρα στην Τήνο, ενώ επίσης τα νερά της Μυκόνου ξεχωρίζουν (Ιδιαίτερη εντύπωση μας είχε κάνει η παραλία Φώκος)».

Κεφαλονιά

Λευκάδα

Παραλία Κολυμπήθρα στην Τήνο

Τα πιο σαγηνευτικά σημεία για φωτογραφίες

«Σχετικά με τα σαγηνευτικότερα σημεία για ινσταγκραμικές φωτογραφίες, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε τη Σαντορίνη (με μεγαλύτερη προτίμηση στην Οία!). Το νησί αποτελεί ένα κάδρο από μόνο του! Οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό φως και οι φωτογραφίες δε μπορεί παρά να είναι μαγευτικές! Όλα τα  κοσμοπολίτικα σοκάκια της Μυκόνου προσφέρονται για αμέτρητα κλικς, ενώ η ρομαντική και εναλλακτική χώρα της Φολεγάνδρου θα σου κλέψει την καρδιά».

Σαντορίνη

Σαντορίνη

Οι καλύτερες ταβέρνες

«Γενικά στην Ελλάδα έχουμε μια από τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο και τα πιο αγνά υλικά. Σχεδόν παντού θα φας καλά (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που πλέον λόγω και του tripadvisor έχουν περιοριστεί). Ένα από τα καλύτερα ταβερνάκια , «Η καλύβα του ψαρά», βρίσκεται στην Αγία Κυριακή στη Κεφαλονιά . Ο ιδιοκτήτης μαζί με τους γιους τους πάνε για ψάρεμα κάθε πρωί και μετά μαγειρεύουν την ψαριά! Τον κατάλογο συμπληρώνουν πατάτες τηγανητές και χωριάτικη! Εκπληκτικό!  Πολύ καλό εστιατόριο με μαγευτική θέα είναι στη Λευκάδα η “Ράχη” ενώ πολύ καλή κρητική κουζίνα θα συναντήσεις στο “Μεταξύ μας” στη Σαντορίνη! Στη Σύρο πρέπει να γευθείς τα πιάτα στο “Αλλού για Αλλού”, στην Τήνο must visit είναι το “Θαλασσάκι” και ο “Ταρσανάς” ενώ στην Φολέγανδρο μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το χωριό ‘Ανω Μερια και να φας Ματσάτα στο ταβερνάκι “Συνάντηση”».

Η καλύτερη θέα

«Αναφορικά με τη θέα, αυτή νομίζω ότι είναι απολαυστική σε όποιο νησί και αν βρίσκεσαι, ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το να βλέπουμε τον ήλιο να βουτάει μέσα στη θάλασσα είναι η αγαπημένη μας στιγμή μέσα στη μέρα!!»

Τήνος

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b