MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Kατασκευαστική εταιρεία μπορεί να μετατρέψει την αυλή σας σε πισίνα!

Η Zydeco Construction μπορεί να μετατρέψει τις αυλές σας σε πανέμορφες πισίνες που μοιάζουν με πραγματικές παραλίες.

Monopoli Team

Για όσους δεν βρίσκονται κοντά σε θάλασσα και το μπάνιο σε μια παραλία είναι άπιαστο όνειρο, τότε η ιδέα αυτής της κατασκευαστικής εταιρίας μπορεί κάποτε να αποδειχθεί σωτήρια! Η Zydeco Construction Company και ο ιδρυτής της Eric White μπορούν να χτίσουν ιδιωτικές πισίνες μπροστά στα πόδια σας, στην αυλή του σπιτιού σας.

Όπως θα δείτε, αυτές οι προσωπικές “οάσεις” είναι πραγματικά εντυπωσιακές, μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τις σελίδες ενός ταξιδιωτικού οδηγού για εξωτικούς προορισμούς.

Η κατασκευαστική εταιρία του White βρίσκεται στην Λουζιάνα, στις ΗΠΑ, και ειδικεύεται σε μοναδικές πισίνες-παραλίες που κοστίζουν περίπου όσο η κατασκευή μίας κανονικής πισίνας -περίπου 20.000 δολάρια!

Ο ιδρυτής της εταιρείας δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ότι το να δημιουργεί διαφορετικά πράγματα ήταν πάντα το όνειρο του. «Θέλω να βρίσκω τρόπο να καταφέρνω πράγματα, τρόπους να διορθώνω καταστάσεις. Μ’αρέσει να προσφέρω στην αγορά πράγματα που άλλες εταιρείες δεν παρέχουν».

Εννοείται ότι στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες αυτών των «οάσεων», που κυκλοφόρησε η εταιρεία, δηλώνουν όλοι ενθουσιασμένοι και, όπως όλοι μας, εύχονται να μπορούσε η αυλή τους να μετατραπεί έτσι μαγικά σε μια πανέμορφη παραλία.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b