MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINEMA

10 φορές που τα λάθη σε ταινίες έγιναν εμμονή

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι σκηνοθέτες – άθελα τους ή εσκεμμένα – δείχνουν ή ξεχνoύν να υπολογίσουν πράγματα, που τελικά μάς γίνονται εμμονή

Monopoli Team

Μέχρι και οι καλύτεροι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι κάνουν λάθη. Κάποια λάθη συνεκτικότητας, που περνάνε απαρατήρητα. Άλλα τα παρατηρούμε. Τα λάθη κοινής λογικής, όμως, είναι δύσκολο να μην τα παρατηρήσουμε!

#1 The Dark Knight

O Two-Face καταλαβαίνει ότι η νοσοκόμα είναι ο Joker, μόνο αφού βγάλει την μάσκα, ενώ  είναι εμφανές από πριν από το βάψιμο του Joker, ποιος βρίσκεται μαζί του στο θάλαμο.

#2 The Polar Express

Στο Εξπρές του Μεσονυχτιού, ο Billy το φτωχό παιδί βρίσκει το δώρο του στο εργαστήριο, το οποίο θα είναι το ΠΡΩΤΟ του δώρο! Που μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: 1) Ο ντροπαλός, γλυκός Billy ήταν μόνιμα στην λίστα των άτακτων, που δεν παίρνουν δώρα. 2) Τα φτωχά παιδιά δεν παίρνουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

#3 Tarzan


Πως γίνεται ο Tαρζάν να μην έχει μούσια;

#4 Weekend at Bernies


Το πτώμα στο «Weekend at Bernies» θα έπρεπε να είχε αρχίσει να μυρίζει, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

#5 Home Alone 1

Στο Home Alone, o Kevin φτιάχνει Mac n’ Cheese και κάθεται να φάει στις 9 η ώρα. Ανάβει ακόμα και κεριά, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι ακριβώς εκείνη την ώρα θα φτάσουν οι διαρρήκτες και στο τέλος αφήνει το γεύμα, χωρίς να το φάει.

#6 The Dark Knight Rises

Μεγάλο είναι το ερώτημα για το πώς γύρισε ο Batman στο Gotham, όταν κατάφερε να βγει από το μπουντρούμι, όταν το μπουντρούμι βρισκόταν στο Jodhpur της Ινδίας; Δεν είχε ρούχα, λεφτά, ταυτότητα και το Gotham βρίσκεται κάτω από πραξικόπημα, φυλάσσεται με στρατό παντού και την επόμενη στιγμή ξαφνικά απλά εμφανίζεται. Για αυτό είναι αυτός που είναι υποθέτουμε…

#7 The Lord of the Rings

Ο Gandalf αφήνει τον Frodo να κάνει ένα τεράστιο ταξίδι για να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να σκαρφαλώνει λόφους και τεράστια βουνά, ενώ μπορούσαν να τον είχε “πετάξει” το Γεράκι του Gandalf.

#8 Monsters, Inc

Ο Mike λέει στον Sully, «Με ζηλεύεις από το τέταρτο έτος του σχολείου», ενώ για πρώτη φορά βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο των Τεράτων.

#9 Hercules

Στο παιδικό της Disney, η ελληνική μυθολογία είναι μπερδεμένη. Δεν είναι ο Άδης αυτός που θέλει να σκοτώσει τον Ηρακλή. Η Ήρα ήθελε να σκοτώσει τον Ηρακλή, διότι ήταν παιδί του Δία με γυναίκα από την Γη.

#10 Dirty Dancing

Στο «Dirty Dancing» o Patrick Swayze φαίνεται να ενδιαφέρεται για ανήλικες κοπέλες.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b