MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

δ/Delta Restaurant: Το Νέο Εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/6, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΘΕΑ ΑΠΌ ΤΟ DELTA RESTAURANT
Monopoli Team

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/6 τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.

Εσωτερικό του Delta Restaurant

Το εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί κάθε Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του στις 9/6, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Αίθουσα Δέλτα λειτουργεί ως χώρος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Την επιμέλεια του χώρου, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο URBAN SOUL PROJECT, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Τάσο Γεωργαντζή. Ο χώρος, εμπνευσμένος από το ΚΠΙΣΝ και την ελληνική φύση η οποία αντανακλάται στην κουζίνα του, συνδυάζει φυσικά υλικά αλλά περιλαμβάνει ακόμα και δέντρα, παραπέμποντας έτσι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί ευέλικτα να διαρρυθμιστεί όταν δεν λειτουργεί ως εστιατόριο, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης που φιλοξενείται σε αυτόν.

Delta Restaurant Buffet

Καθώς από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ωράριο του δ / Delta Restaurant έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συγκεκριμένα το δ / Delta Restaurant θα λειτουργήσει:

Κυριακές 23/6 και 30/6  10.00-16.00: brunch, 16.00-01.00: à la carte

Δευτέρα 24/6-Σάββατο 29/6  20.00-01.00: à la carte

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b