MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 7 – 9/6: Οι 5 καλύτερες επιλογές διασκέδασης για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Ο Iggy Pop στο Release Athens 2019
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Release Athens 2019

Release Athens 2019 Day 1: Damian “Jr. Gong” Marley, Third World και Hollie Cook

Ο Damian “Jr. Gong” Marley, ο νεότερος και πιο επιτυχημένος γιος του τεράστιου Bob Marley και κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, έρχεται στο Release Athens μαζί με την πολυμελή μπάντα του, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δείτε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 7/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Από 32€ έως 100€

O Damian “Jr. Gong” Marley στο Release Athens 2019

Release Athens 2019 Day 2: Iggy Pop, James και Shame
Ο μοναδικός Iggy Pop θα εμφανιστεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Θα αποδείξει πως παραμένει μία αστείρευτη πηγή ενέργειας πάνω στη σκηνή, με ένα live show. Αυτό θα συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του. Μία πραγματική εμπειρία που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!  Δείτε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 8/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Φάληρο
45€ – 180€

ΌΠΕΡΑ

Η πριγκίπισσα της Σάσσωνος, στην Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ

Υπό την έμπειρη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βίκτωρα Αρδίττη, το έργο βρίσκει ξανά τον δρόμο της σκηνής σε μια εντυπωσιακή παράσταση που αναμετράται με την πολιτική αλλά και την ψυχαγωγική διάσταση του σπουδαίου αυτού έργου. Η πρώτη πλήρης σκηνική αναβίωσή του μετά από 62 χρόνια έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η πριγκίπισσα Ντόλλυ, μια ιδιόρρυθμη πάμπλουτη Αμερικανίδα, έχει μετατρέψει το νησί Σάσσων σε επίγειο παράδεισο. Ωστόσο, το μυαλό της βρίσκεται μονίμως σε ερωτικές υποθέσεις, οδηγώντας έτσι τους κατοίκους σε εκδηλώσεις μεγάλης δυσαρέσκειας. Τι θα γίνει όμως όταν το νησί θα δεχθεί επίθεση από τη γειτονική χώρα;
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 9/6, 20:30
Εθνική Λυρική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα
Κανονικό: €15, €20, Φοιτητικό, παιδικό: €10

ΘΕΑΤΡΟ

Himmelweg (Ο δρόμος για τον ουρανό), του Χουάν Μαγιόργκα στην Πειραιώς 260

Έχοντας εργαστεί ως δραματολόγος στο Εθνικό Θέατρο (2008-2013), με δύο σκηνοθεσίες που εκθειάστηκαν από την κριτική στο ενεργητικό της (H γυναίκα από τα παλιά του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ, στο θέατρο Πορεία το 2015, και Φοβάσαι; του Άνταμ Σέιντελ, στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης το 2016), η Έλενα Καρακούλη σκηνοθετεί για το Φεστιβάλ Αθηνών το έργο “Χίμμελβεγκ” του πολυβραβευμένου σύγχρονου ισπανού δραματουργού Χουάν Μαγιόργκα. Το έργο αυτό, ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα, χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 7/6, Σάββατο 8/6, Κυριακή 9/6, 21:00
Πειραιώς 260, Ταύρος
5€ – 15€

ΧΟΡΟΣ

Φθογγικά πάθη, από την ομάδα Στέρεο Νερό στο Second Skin

Η ομάδα σύγχρονου χορού Στέρεο Νερό (Stereo Nero Dance Co) αποτυπώνει επί σκηνής τα πάθη της γυναικείας ύπαρξης μέσα από μια σόλο περφόρμανς. H ηρωίδα δίνει ένα one woman show ως καθολικό υποκείμενο που έρχεται να απαντήσει σε κοινωνικά και προσωπικά ερωτήματα χωρίς καμία συγκατάβαση και δημιουργεί τον προσωπικό της «εκκλησιασμό», αφουγκραζόμενη κάθε σταθμό της ζωής της, με απώτερο στόχο την προσωπική λύτρωση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 9/6, 20:00, 22:00
Second Skin, Δαμοκλεους 8, Κεραμεικός
Από 5€

ΣΙΝΕΜΑ

Σύνορα

Βραβείο στις Κάννες και το τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα για τα Σύνορα τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Αλί Αμπάσι που είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, πολύ… διαφορετικός από ότι θα περίμενε κανείς. Η 40χρονη Τίνα που έχει δυσμορφία στο πρόσωπο εργάζεται σε τελωνειακό φυλάκιο και είναι εξπέρ στον εντοπισμό των ταξιδιωτών και έχουν κάτι να κρύψουν, χάρη στην ικανότητα της να μυρίζει (κυριολεκτικά) τον φόβο και το ψέμα. Την ίδια εποχή που βοηθά στο να ξεσκεπαστεί μια νοσηρή ιστορία παιδοφιλίας εμφανίζεται μπροστά της ένας ξένος που θα της αναστατώσει την μέχρι πρότινος μονότονη ζωή…
Διαβάστε εδώ τι άλλο παίζει στο σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b