MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Second Life Project στον Κήπο του Μεγάρου

Μια δράση για καλό σκοπό στο πλαίσιο της Γιορτής της Μουσικής

Monopoli Team

Στο πλαίσιο της Γιορτής της Μουσικής, την Παρασκευή 21 Ιουνίου (20:00-23:00), θα φιλοξενηθεί στον Κήπο του Μεγάρου η πρωτοβουλία «SECOND LIFE PROJECT Δώσε ζωή στα αγαπημένα σου ρούχα!» της ομάδας CONNECT YOUR CITY με στόχο την υποστήριξη του προγράμματος Fabric Republic.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γιορτή της Μουσικής στον Κήπο του Μεγάρου12.09.2018

Το κοινό καλείται να φέρει στη Γιορτή όσα ρούχα δεν του χρειάζονται πια, ενώ θα μάθει να τα αξιοποιεί φτιάχνοντας αξεσουάρ, όπως τσάντες και κοσμήματα. Επίσης, στο ειδικό σημείο Fabric Republic μέσα στον Κήπο θα συλλέγονται ενδύματα που στη συνέχεια θα προσφερθούν σε φορείς και οργανισμούς για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων.

Το CONNECT YOUR CITY δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ανθρώπων ηλικίας 16 έως 30 ετών και στοχεύει στην κινητοποίηση των νέων και στην ανάληψη ενός ενεργού ρόλου στην κοινωνία μέσω της παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, αθλητικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί από νέους για νέους. Η προσέγγιση της ομάδας είναι ολιστική και παρεμβαίνει οπουδήποτε χρειαστεί, με απώτερο στόχο την εύρεση εργασίας για τη νέα γενιά.

Το πρόγραμμα Fabric Republic είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ειδών ένδυσης, επαναπροσδιορίζει την προσφορά καθαρού ρουχισμού σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της κυκλικής διαχείρισης του προσφερόμενου ρουχισμού (συλλογή, διαλογή, φροντίδα, μεταποίηση, προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ανακύκλωση).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ώρα: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 210 72 82 333

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b