MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eric Burdon and The Animals, τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο

Ο θρύλος του ροκ Eric Burdon, μαζί με τη μπάντα του The Animals, έρχονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, για μια μόνο βραδιά με blues και rock ‘n’ roll άρωμα

Monopoli Team

Ο Eric Burdon δεν είναι ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης.

Τραγουδιστής, στιχουργός, συγγραφέας, ζωγράφος και ενίοτε ηθοποιός, μέλος του Rock ‘n’ Roll Hall of Fame από το 1994 και ανάμεσα στους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone, μετρά πολυάριθμα επιτεύγματα στα 60 χρόνια καριέρας του.

Ο θρύλος του ροκ, η ψυχή των Animals, το είδωλο των ’60s, η κινητήριος δύναμη της περίφημης British Invasion, ο πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες του rock ‘n’ roll, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

©Marianna Proestou – Burdon

Με μπλουζ συναίσθημα και ροκ ενέργεια, o Eric Burdon, συνεχίζει έως σήμερα να γράφει τη σπουδαία πορεία του στο βιβλίο της rock ‘n’ roll ιστορίας. Είτε on the road με το συγκρότημά του είτε στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του άλμπουμ είτε μέσα από τα βιβλία του είτε, ακόμα με το πινέλο του.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

©Marianna Proestou – Burdon

Διαβάστε περισσότερα για το τι άλλο θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b