MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

10 τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου playlist

Δέκα τραγούδια για τις χαλαρωτικές, αλλά και fun στιγμές του καλοκαιριού σου

© Harper's Bazaar
Monopoli Team

Το Σάββατο είναι η πρώτη μέρα του Ιουνίου και μπαίνει επισήμως το καλοκαίρι! Αν ψάχνετε soundtrack για τις ηλιόλουστες σας βόλτες, τότε σας προτείνουμε 10 άκρως καλοκαιρινά τραγούδια, που πρέπει να  να προσθέσετε στην playlist σας!

1. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – Summertime

Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν γίνεται να λείπει από καμία καλοκαιρινή playlist, η chill και μελωδική μουσική του το καθιστά ύμνο του καλοκαιριού, ενώ οι στίχοι του Will Smith μας κάνουν σίγουρα να νοσταλγούμε.

2. Snoop Dogg και Pharrell Williams – Beautiful

Το τραγούδι των Snoop Dogg και Pharrell είναι το απόλυτο soundtrack των καλοκαιριών μας. Το βίντεο δεν γυρίστηκε τυχαία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αφού όταν το ακούμε νομίζουμε ότι είμαστε σε μία παραλία της Βραζιλίας.

3. Bas, A$AP Ferg – Boca Raton

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις αμμουδιές της Νότιας Αμερικής, το Boca Raton υμνεί τις γυναίκες, την καλοπέραση και φυσικά το καλοκαίρι.

4. Kali Uchis – Ridin Round

Άλλο ένα τραγούδι που οι latin αναφορές του και η  R&B/reggaeton μελωδία του μας κάνουν να θέλουμε να χορέψουμε σε ένα beach bar στην Λατινική Αμερική.

5. ROSALÍA, J Balvin – Con Altura

Μία νέα προσθήκη στην καλοκαιρινή μας playlist, η συνεργασία του J Balvin με την Rosalia είχε ως αποτέλεσμα ένα άκρως καλοκαιρινό hit που θα χορέψουμε πολύ φέτος το καλοκαίρι.

6. SiR – D’Evils

Ένα τραγούδι που σε προτρέπει να χαλαρώσεις, να αποφύγεις το στρες, να απολαύσεις κάθε στιγμή θέτει τον τόνο του φετινού καλοκαιριού.

7. Solange – Binz

Η αδερφή της Beyonce ξέρει ακριβώς πως να κάνει το απόλυτο feel-good τραγούδι του καλοκαιριού τραγουδώντας “I just wanna wake up to the suns and Saint Laurent”.

8. Frank Ocean- Swim Good

Βέβαια δεν χρειάζεται όλα τα καλοκαιρινά τραγούδια να έχουν χαρούμενο και χορευτικό ρυθμό. Το Swim Good του Frank Ocean το αποδεικνύει αυτό, κάνοντας μας να τραγουδάμε “I’m about to drive in the ocean; Imma try to swim for something bigger than me.”

9. CHOKER – PETROL BLISS

Άλλο ένα τραγούδι που ξεκινάει σε αργό ρυθμό αλλά τελικά είναι απόλυτο summer hit.

10. The Drums – Let’s Go Surfing

Και ένα ροκ τραγούδι για περισσότερη δράση στο καλοκαίρι μας!

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b