MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών 2019: Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες σταρ στο κόκκινο χαλί

Εντυπωσιακές εμφανίσεις είδαμε και φέτος στο Φεστιβάλ Καννών, με ηθοποιούς, μοντέλα, και τραγουδιστές να επιδεικνύουν δημιουργίες από τους γνωστότερους οίκους μόδας

Το μοντέλο από την Αμερική, Winnie Harlow, φόρεσε ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο.
Monopoli Team

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ Καννών αποτελεί έναν κεντρικό θεσμό παρουσίασης των κινηματογραφικών δημιουργιών της χρονιάς. Παράλληλα όμως, το κόκκινο χαλί του λειτουργεί και ως πασαρέλα, καθώς η ελίτ του Hollywood παρελαύνει κάθε χρόνο με ξεχωριστές – ή και όχι – δημιουργίες.

Η πρεμιέρα του φετινού Φεστιβάλ έγινε την Τρίτη το βράδυ, όπου και προβλήθηκε για πρώτη φορά η ταινία The Dead Don’t Die του Jim Jarmusch.

Η Tilda Swinton, που συμμετέχει στην ταινία The Dead Don’t Die, εμφανίστηκε με μακρύ ασημένιο φόρεμα με επένδυση σε στιλ πανοπλίας, του Haider Ackermann.

Η Dame Helen Mirren εμφανίστηκε με απαλά ροζ μαλλιά, απαστράπτουσα μέσα στη χρυσαφιά δημουργία Elie Saab Couture.

Το μοντέλο της Victoria’s Secret Elsa Hosk εμφανίστηκε με ένα αέρινο φόρεμα σε παστέλ τόνους, δημιουργία του Etro.

Η Iskra Lawrence, plus size μοντέλο και influencer, επέλεξε ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα με πούλιες και κοψίματα στα πλάγια.

Το ζευγάρι Nick Jonas και Priyanka Chopra εμφανίστηκαν με εξίσου ανοιχτόχρωμους τόνους, εκείνη με τούλινο λευκό φόρεμα κι εκείνος με εκτυφλωτικά λευκό κουστούμι.

Η Penelope Cruz προτίμησε ένα εντυπωσιακό δαντελένιο φόρεμα Chanel, με περίπλοκα φλοράλ κεντήματα.

Η ηθοποιός Shailene Woodley εμφανίστηκε με ένα φόρεμα-κουστούμι Christian Dior Haute Couture, με τολμηρό άνοιγμα στο πόδι.

Η Elle Fanning έφερε έναν ανοιξιάτικο αέρα στο Φεστιβάλ, συνδυάζοντας το εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα του οίκου Valentino με μια περίτεχνη πλεξίδα στα μαλλιά.

Η influencer παγκοσμίου φήμης Thassia Naves έλαμψε μέσα στο γυαλιστερό κόκκινο-μωβ φόρεμα με πιέτες της, από τους Ralph & Russo.

Στην πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood ο Quentin Tarantino με μαύρο κουστούμι και τα χαρακτηριστικά του γυαλιά ηλίου και η Margot Robbie με μια πανέμορφη ροζ δημιουργία του οίκου Chanel.

Στην πρεμιέρα του Once Upon A Time in Hollywood και η Michelle Rodriguez, που προτίμησε μια εντυπωσιακή κατάλευκη τουαλέτα.

Ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio με ασορτί μαύρα κουστούμια και ίδιο παπιγιόν στην πρεμιέρα του Once upon a Time in Hollywood.

Το σουπερ μοντελ Winnie Harlow με μια εντυπωσιακή αεράτη τουαλέτα με έξω τους ώμους.

Η Dita von Teese με μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με μαύρο τούλι.

Η 21-χρονη ηθοποιός Elle Fanning στο πλευρό του Πολωνού σκηνοθέτη Pawel Pawlikowski εντυπωσίασε με την σομόν Gucci τουαλέτα της.

Η Chloë Sevigny εντυπωσίασε και πάλι με την ιδιαίτερη Mugler τουαλέτα και τα γάντια που επέλεξε για τις Κάννες.

Το μοντέλο Bella Hadid που πλέον έχει γίνει διάσημη για τις δημιουργίες που φοράει στο Φεστιβάλ Καννών, ήταν πάλι το κέντρο της προσοχής με την κόκκινη Roberto Cavalli τουαλέτα της.

Μόνο η πανέμορφη ηθοποιός Amber Heard θα μπορούσε να βάλει ψηλές δερμάτινες μπότες στις Κάννες και να της πάνε τόσο πολύ!

Η ηθοποιός Deepika Padukone τράβηξε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Rocketman με μια δημιουργία του Peter Dundas.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b