Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ σύζυγος της Έλεν, ο Σαρλ που είναι πνευματικά άρρωστος, τραυματίζει τον γιο τους σε μια του έκρηξη οργής. Ο Σαρλ επιστρέφει στους πλούσιους γονείς του, που θεωρούν την Έλεν υπεύθυνη για την κατάσταση του γιου τους.
Οι Regniers προσλαμβάνουν τον Paul Thomas, έναν οικογενειακό γνωστό που χρειάζεται χρήματα, για να βρουν βρωμιά στην Helene πριν από την ακρόαση του δικαστηρίου σχετικά με την επιμέλεια. Όταν ο δικηγόρος της Έλεν επιταχύνει τις διαδικασίες, ο Paul Thomas προσπαθεί να παγιδεύσει την Έλεν, με τεχνάσματα.
Θαυμάσιο, σουρεαλιστικό και ανησυχητικό από την αρχή μέχρι το τέλος, με μια σειρά από κωμικές καταστάσεις, αυτή η θαυμάσια ταινία βασίζεται στο The Balloon Man, ένα μυθιστόρημα του Charlotte Armstrong.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 67ο ΦΚΘ: μετά το «Μaestro» ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά
- Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
- 67ο ΦΚΘ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
- Hot or Not #241: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα