MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Ήταν όλοι τους παιδιά μου, του Άρθουρ Μίλλερ στο Μέγαρο

Μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του National Theatre Live

Monopoli Team

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field [Σάλλυ Φηλντ] και τον Bill Pullman [Μπιλ Πούλμαν], θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο Ήταν όλοι τους παιδιά μου [All my Sons] του Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και ο Μπιλ Πούλμαν, o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα. Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας υπό τη σκηνοθεσία του Jeremy Herrin [Τζέρεμυ Χέρριν], γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση This House.

Λίγα λόγια για το έργο

Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, τίποτα δεν κρατά για πάντα, και οι ζωές τους, στις οποίες ο χαμός του μεγαλύτερου γιου τους έχει ήδη ρίξει βαριά τη σκιά του, πρόκειται να συνθλιβούν. Με την επιστροφή μιας φιγούρας από το παρελθόν, αλήθειες θαμμένες για καιρό αναδύονται βίαια, και αποκαλύπτεται το τίμημα του αμερικανικού ονείρου.

Η δορυφορική μετάδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με  τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Arthur Miller
Σκηνοθεσία: Jeremy Herrin, Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown

Σκηνικά: Max Jones
Κοστούμια: Max Jones
Φωτισμοί: Richard Howell

Παίζουν: Sally Field, Bill Pullman, Bessie Carter, Gunnar Cauthery, Jenna Coleman, Oliver Johnstone, Kayla Meikle, Colin Morgan, Sule Rimi, Theo Boyce, Ruth Redman και

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 15€, Φοιτητικό: 8€
Πληροφορίες: 210 72 82 333, http://www.megaron.gr
Βοηθός Σκηνοθετη: Hana Pascal Keegan
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b