MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 12 – 14/4: 5 κορυφαίες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

XOΡΟΣ

Faded: Ο Γιάννης Μανταφούνης χορεύει για τελευταία φορά στη Στέγη

Ο Γιάννης Μανταφούνης, χορευτής με κλασική παιδεία, αλλά με θητεία σε διεθνούς φήμης ομάδες σύγχρονου ρεπερτορίου, επιστρέφει στην «πρώτη αγάπη» του, το μπαλέτο, αποτίνοντάς του έναν ύστατο φόρο τιμής. Στην τελευταία του υπόκλιση, παίζει με την τετριμμένη συγκίνηση του αποχαιρετισμού των étoiles, των μεγάλων αστέρων του μπαλέτου, χωρίς όμως να στερείται ο ίδιος συγκινήσεων, αλλά και χιούμορ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 12/4 εώς Κυριακή 14/4, 20:30
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Από 5€ έως 20€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

12ο Outview Film Festival

Έως τις 17 Απριλίου, το Outview Film Festival επιστρέφει για 12η χρονιά στην Αθήνα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος με σύνθημα «το προσωπικό είναι πολιτικό». Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει συνολικά 28 ταινίες μεγάλου μήκους (13 μυθοπλασίας και 15 ντοκιμαντέρ), οι οποίες έχουν κάνει πρεμιέρα στα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14/4
€6, €5 (πρόγραμμα μικρού μήκους), €12 (ημερήσιο), €60 (κάρτα διαρκείας)
Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγ.Αλεξάνδρου 134-136

ΈΚΘΕΣΗ

Η μόδα ενώνεται με την 3D τεχνολογία στο Μέγαρο Μουσικής

Το fashion STATEments αποτελεί ένα Social Motivated Show, έναν εξωπραγματικό διάλογο μεταξύ τέχνης και μόδας στα πλαίσια της σύγχρονης εικαστικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τελευταία τεχνολογία 3D mapping και τρισδιάστατα έργα συναντούν  επιδείξεις μόδας υψηλών προδιαγραφών με σύγχρονες art επιρροές.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 14/4, 19:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι ΤΑΚΙΜ στο Σταυρό του Νότου
Με ένα μεγάλο ρεπερτόριο, από το λαϊκό και το ρεμπέτικο ως το έντεχνο, από το Ζαγόρι ως τη Σμύρνη κι από την Ούμ Καλσούμ μέχρι τον Στέλιο Καζαντζίδη, οι TAKIM έρχονται για δύο εμφανίσεις, τις Κυριακές 14 και 21 Απριλίου, στο Σταυρό του Νότου. Η μεγάλη παρέα των TAKIM τραγουδά, διασκεδάζει και ενώνει τους ανθρώπους μέσω του δυναμικού της ήχου. Μαζί τους τραγουδούν οι Αρετή Κετιμέ και Γιάννης Νιάρχος. Συγκεκριμένα, στις 14/04 θα εμφανιστούν μαζί τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Παναγιώτης Λάμπουρας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 14/4, 21.00
Σταυρός Του Νότου, Θαρύπου 37 & Φραντζή, Νέος Κόσμος
Bar 15€, Τραπέζι 20€

ΣΙΝΕΜΑ

Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες

Η ταινία της Μαριάννας Οικονόμου μέσα σε δύο μήνες κέρδισε την εκτίμηση κοινού και κριτικής σε δύο φεστιβάλ (Βερολίνου και Θεσσαλονίκης).
Σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου που αργοπεθαίνει, δύο ξαδέλφια και πέντε γυναίκες, αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή. Με λίγη βοήθεια από τη μουσική του Βάγκνερ που παίζουν στα χωράφια και τις ιστορίες που διηγούνται για να πάρουν κουράγιο, επιχειρούν να διεισδύσουν στην παγκόσμια αγορά με τη βιολογική καλλιέργεια ενός παλιού σπόρου ντομάτας.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική της ταινίας εδώ. 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b