MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

O Armin Van Buuren επί σκηνής στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland

Όχι μόνο έρχεται στην Ελλάδα το Unite With Tomorrowland στην Πλατεία Νερού, αλλά φέρνει μαζί και τον Armin Van Buuren

Monopoli Team

Ο διάσημος Dj και παραγωγός Armin Van Buuren ανακοινώθηκε πως θα εμφανιστεί στην Αθήνα το Σάββατο στις 27 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Unite With Tomorrowland.

Μια καριέρα 20 χρόνων και άνω σημειώνει ο Ολλανδός Dj, που θα αποτελέσει τον headliner στην σκηνή της Αθήνας! Κάθε σκηνή των 4 χωρών θα πραγματοποιήσει δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο!

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Armin έχει κερδίσει το νο1 του ετήσιου DJ Mag Top 100 πέντε φορές, ενώ βρίσκεται στο Top-5 επί 17 συνεχόμενα χρόνια.
Με το  This Is How It Feels Like“, είχε κερδίσει υποψηφιότητα για βραβείο Grammy  το 2014.

Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 full length album, 76″ (2003), “Shivers” (2005), “Imagine” (2008), “Mirage” (2010), “Intense” (2013) και “Embrace” (2015). Επίσης είναι συνιδρυτής της Amanda Music, που έχει έδρα στο Amsterdam. Μια από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρίες στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, έχει κερδίσει 6 φορές τον τίτλο “Best Global Record Label” στα International Dance Music Awards, στο Miami.

H ειδική προπώληση θα ξεκινήσει στις 15/4 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4, ενώ μεγάλος αναμένεται ο αριθμός των επισκεπτών από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκειά της, θα έχουν δικαίωμα αγοράς μόνο όσες και όσοι έχουν πραγματοποιήσει την προεγγραφή. Προεγγραφή μπορείτε να κάνετε στο  tomorrowland.com.

 Σύντομα, θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο lineup που θα βρεθεί live στη σκηνή της Αθήνας, το Σάββατο 27 Ιουλίου, σε μία Πλατεία Νερού όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b