MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EXODOS

Τσικνοπέμπτη στο NJV Athens Plaza

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματος, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 για να γιορτάσετε με Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις τη φετινή Τσικνοπέμπτη

Monopoli Team

Πλατό με πλούσιες επιλογές από κρέας, baby πατάτες φούρνου αλλά και σαλάτες, δίνουν ένα ξεχωριστό twist στην ημέρα και υπόσχονται μία βραδιά απόλαυσης για τους λάτρεις του κρέατος και όχι μόνο. Το μενού στο Athens Plaza έχει επιμεληθεί ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Εστιατόριο The Parliament, στο Explorer’s Bar ή στο Plaza Cafe, ανάλογα με την προτίμησή σας!

 

Αναλυτικά τα μενού παρακάτω:

Εστιατόριο The Parliament

Πλατό με κρεατικά για 2 άτομα (μπιφτεκάκι, μπριζολάκι χοιρινό, αρνίσιο παϊδάκι, λουκάνικο σχάρας, φιλέτο κοτόπουλο) συνοδευόμενα από baby πατάτες φούρνου με δενδρολίβανο, ψητά λαχανικά, τζατζίκι και πίτες, πράσινη σαλάτα με κρέμα balsamico και παρμεζάνα και χωριάτικη σαλάτα με καπαρόφυλλα.

Ποτήρι House Wine/άτομο

Επιλογή Γλυκού

45,00€ / άτομο

 

Explorer’s Bar & Plaza Cafe

Πλατό  με Κρεατικά για 2 άτομα και 1 ποτήρι House Wine / άτομο με συνοδεία από Baby Πατάτες Φούρνου με Δενδρολίβανο, ψητά Λαχανικά, Τζατζίκι και Πίτες

Τιμή : 30,00€ / άτομο

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για κρατήσεις: +30 210 33 52 400

[email protected]

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b