MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 8 – 10/2: 6 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΧΟΡΟΣ

Herrumbre, του Νάτσο Ντουάτο 

Ο περιζήτητος χορογράφος και διευθυντής του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου, Νάτσο Ντουάτο,  με τη μοναδική ευαισθησία απέναντι στις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης, υπογράφει μια παράσταση χορού για τη φθορά της ψυχής με τίτλο Herrumbre (Σκουριά), η οποία παρουσιάζεται στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Παρασκευή 8/2 & Σάββατο 9/2 στις 20.00 
Εθνική Λυρική Σκηνή
15, 20, 25, 30, 35, 40, 55€, Φοιτητικό, παιδικό: 12€, Περιορισμένης ορατότητας: 10€

ΘΕΑΤΡΟ

Τίμων ο Αθηναίος, των Σαίξπηρ και Μίντλτον 

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην έναρξη της θεατρικής περιόδου, θα επαναληφθεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός.Ένα έργο-πρόκληση για τον πλούτο, το χρέος, τη φιλία, την κολακεία, τη γενναιοδωρία, την αχαριστία, διαχρονικό και πάντοτε ενοχλητικό.
Παρασκευή 8/2 & Σάββατο 9/2 στις 20:30, Κυριακή 10/2 στις 19:00
Εθνικό Θέατρο Rex, Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»
€ 18, 15, 13

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τα τραγούδια της αμαρτίας / Κοινός βίος / Παίδες επί Κολωνώ του Μάνου Χατζιδάκι 

Τρία σπουδαία έργα του Μάνου Χατζιδάκι, Τα Τραγούδια της αμαρτίας (1992), ο Κοινός βίος (1977) και οι Παίδες επί Κολωνώ (1977), αποκαλύπτονται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Κύκλου Μάνος Χατζιδάκις.
Σάββατο 9/2 & Κυριακή 10/2, 20.30
Εθνική Λυρική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ
€18, €25, Φοιτητικό, παιδικό: €15

ΘΕΑΤΡΟ

Μύρτος, του Παύλου Μάτεσι 

Ο Θανάσης Ζερίτης και η ομάδα 4Frontal μετά τον Μουνή, την Οικογένεια Μπες-Βγες, την Σοφία Λασκαρίδου – μια αγάπη μεγάλη, επιστρέφουν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, συνεχίζοντας την αναζήτηση της σκηνικής αναπαράστασης ενός λογοτεχνικού κειμένου.

Το 1939, σε μια ελληνική κωμόπολη, ο Μύρτος, οκτώ χρονών, κοιμάται εκ γενετής. Απέναντί του, η ευυπόληπτη οικογένεια Γαβριήλ. Προύχοντες και φορείς  της ανώτερης κοινωνικής τάξης. Φαινομενικά καθωσπρέπει αλλά ουσιαστικά «λοιμών καθέδρα», όπως τους αποκαλούν οι απέναντι  που παρακολουθούν ηδονοβλεπτικά κάθε τους κίνηση.
Παρασκευή 8/2 και Σάββατο 9/2 στις 21.15 και Κυριακή 10/2 στις 19.00
Θέατρο του Νέου Κόσμου

Παρασκευή:Κανονικό 13€, Μειωμένο 10€, Σάββατο-Κυριακή: Κανονικό 15€, Μειωμένο 12€

ΤΑΙΝΙΑ

Απαγορευμένες συναντήσεις

Μια παράνομη ερωτική σχέση γίνεται αφορμή για να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι από επικίνδυνα μυστικά, απρόβλεπτες παρεξηγήσεις και αμείλικτες συμπεριφορές που όχι μόνο αποκαλύπτει τα αυθεντικά πρόσωπα όλων των εμπλεκομένων αλλά, κυρίως δίνει το πολιτικό και κοινωνικό στίγμα στη σημερινή Ιερουσαλήμ.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική της ταινίας και δείτε το τρέιλερ, εδώ. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΙN-EDIT Festival

Μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου στο Αστορ, το In-Edit συνεχίζει να δυναμώνει την ένταση με μουσικά ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα. Ο Elvis –the king- Presley κάνει το ταξίδι του και συναντά τους μύθους και την ιστορία της SKA, οι Radiohead και ο Joe Strummer συνομιλούν σε ένα από τα δώδεκα μπαρ της ζωής του Εric Clapton και η ένταση του Queercore πανκ κινήματος θα βρει, στις σκοτεινές αίθουσες, την ήρεμη απάντηση της στους soul ρυθμούς της Αιθιοπίας. Εκτός από τα ντοκιμαντέρ, οι μουσικές ιστορίες του IN-EDIT συνεχίζονται και έξω από την σκοτεινή αίθουσα. Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα προβολών συμπληρώνεται από πάρτι, συναυλίες, παρουσιάσεις και dj sets.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα των προβολών
Eισιτήρια από 7€

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b