MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Πίνακες ζωγραφικής σαν φωτογραφίες

Oι πίνακες του Kamalky Laureano είναι τόσο λεπτομερείς, που μπορεί να τους μπερδέψετε με φωτογραφίες

Monopoli Team

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να διαθέτεις το ταλέντο ή ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα για να ζωγραφίσεις με τέτοια ακρίβεια, δίνοντας βάση στην κάθε λεπτομέρεια με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε κάθε φορά που κάποιος κοιτάζει τους πίνακες σου να μην είναι σίγουρος για το τι πρόκειται με την πρώτη μάτια.

Ο Kamalky Laureano είναι αναμφισβήτητα ένας από αυτούς τους εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες, των οποίων οι πίνακες συγχέονται εύκολα με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

O καλλιτέχνης από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που ζει στην πόλη του Μεξικού, δίνει τόσο πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως οι φακίδες, οι πόροι και η υφή του δέρματος, που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι στην πραγματικότητα είναι ζωγραφιές πάνω σε καμβά. Κάθε φορά που κοιτάζεις τους πίνακές του αισθάνεσαι σαν να βλέπεις πραγματικά τις αμέτρητες ώρες που ξόδεψε για να τελειοποιηθεί το κάθε έργο, την αφοσίωση και το εξαιρετικό ταλέντο που αποτυπώνονται σε αυτά.

Δείτε μερικές από τις εκπληκτικές ζωγραφιές του Kamalky και προσοχή, μην αφήσετε τον υπερβολικό ρεαλισμό να σας ξεγελάσει το μυαλό!

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b