MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποίηση on the road κάτω από την Ακρόπολη

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα χρονιά με Ποίηση

Monopoli Team

Οι ποιητές Ουρανία Παπακώστα, Μαρία Φίλη,  Θωμάς Τσαλαπάτης και Ευτυχία Παναγιώτου απαγγέλλουν ποιήματα συντροφιά με τις ζωντανές μουσικές των Δημήτρη και Νέστορα Βασιλάκη, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στη συμβολή Μακρυγιάννη και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.

Στο πλαίσιο της δράσης ΠΟΙΗΣΗ on the road την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Βαγγέλης Χατζηβασιλείου συζητά με τους Δανάη Σιώζου, Κάλλια Παπαδάκη, Δημήτρη Πέτρου και Πελαγία Φυτοπούλου με θέμα Ποίηση και Πόλη, με ελεύθερη είσοδο.

Συντονίζει ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος.

Για τον  κύκλο ΠΟΙΗΣΗ on the road. το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, συνεργάζεται με την Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018.

Η ποίηση ταξιδεύει με λεωφορεία, μετρό ή τρένα, πηγαίνει σε σταθμούς και δρόμους της Αθήνας. Ποιητές, νέοι και παλιότεροι, συνυπάρχουν, συνομιλούν και μας οδηγούν σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια της ποιητικής γραφής. Οι δράσεις θα συνεχιστούν και τον Φεβρουάριο με αναγνώσεις στο λεωφορείο 049 (Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019) και θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο με πανηγυρικό κλείσιμο.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b