MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

  Oι Manowar επιστρέφουν στην Αθήνα!

  Το Release Athens παρουσιάζει τους βασιλιάδες του metal, Manowar, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικής αποχαιρετιστήριας «The Final Battle World Tour 2019» την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

  Monopoli Team

  ΟιManowar πρόκειται να πραγματοποιήσουν έναshowμεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά,σε μίααποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

  MW live 2017 Eric crowd appr

  Ένα setγεμάτο απόαγαπημένα κομμάτια των fans της μπάνταςσε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή.Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό τουmetal.«KingsofMetal«, «BrothersofMetalPt. 1″, «BattleHymn«, «HailandKill«, «BlackWind,FireandSteel«, «MetalWarriors«, «KillWithPower»και δεκάδες ακόμα, στην«Τελική Μάχη»μίας μπάνταςμε τουςκαλύτερους οπαδούς στον κόσμοπάντα στο πλευρό τους.

  «Θα παίξουμε σε ένα από τα πιο θρυλικά, μαγικά μέρη στη Γη», είπε οJoey De Maio.«Μια χώρα που έχει μια τόσο πλούσια ιστορία, που μας έδωσε τον Έκτορα, τον Αχιλλέα, ένα πάνθεον από Θεούς και αιώνιους μύθους, οι οποίοι ανέκαθεν μας ενέπνεαν. Οι Έλληνες Manowarriors θα δείξουν, για άλλη μία φορά, πως κληρονόμησαν το πνεύμα των προγόνων τους! Ο αληθινός metal στρατός μας θα ξαναγυρίσει μαζί μας στην Τελική Μάχη, στις όχθες της Αθήνας!»

  Οι Manowar μόλις γιόρτασαν την επέτειο της πρώτης συναυλίας που έδωσαν ποτέ στην Ελλάδα, στις 21 Νοεμβρίου 1992, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

  Τα εισιτήρια για τη μοναδική συναυλία που θα δώσουν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Final Battle World Tour 2019, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού από τηνΠαρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί.

  Η προπώληση ξεκινάει προς38ευρώ το μονό και70ευρώ (35 + 35) το διπλό εισιτήριο, για περιορισμένο αριθμό. Οι τιμές στις επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένοςVIPεισιτηρίων, με αρχική τιμή τα120ευρώ.

  Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξήςπρονομιακές παροχές:

  • ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη μεstands&stoolsγια όλους
  • openbar
  • προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
  • ιδιωτικόparking
  • ξεχωριστές τουαλέτες
  • αναμνηστικό δώρο

  Διάθεση:

  Τηλεφωνικά /στο11876

  Online/www.viva.gr/www.releaseathens.gr

  Φυσικά σημεία/ στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης,στον πολυχώροYolenis(Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στοVivaKioskΣυντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στοVivaSpotΤεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

  Ένας περιορισμένος αριθμός απόULTIMATEFANEXPERIENCEUPGRADES, για την πιο προσωπική εμπειρία που μπορεί να ζήσει ποτέ έναςfan, θα είναι επίσης διαθέσιμοςγια τους οπαδούς τωνManowar.

  ΤαULTIMATEFANEXPERIENCEUPGRADESείναιupgradesστα εισιτήρια γενικής εισόδου – αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι τουςθα πρέπει να έχουν προμηθευτείκαι ένα εισιτήριο γενικής εισόδου(το οποίο πωλείται ξεχωριστά).ΤαupgradesδιατίθενταιαποκλειστικάστοThe Kingdom Of Steel (Europe).Γιανα τα προμηθευτείτε, μπείτε στο επίσημο site τωνManowar.

  mm

  Για τουςMANOWAR:

  Η επιρροή τωνManowarστη βιομηχανία τηςRockΜουσικής είναι αναμφισβήτητη. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τους καριέρας, έχουν αφήσει το σημάδι τους στοHeavyMetalχάρη σε ένα συνδυασμόμοναδικής δεξιοτεχνίαςκαιχαρακτηριστικών συνθέσεων.

  Με τηνασυναγώνιστη πίστη, τηνεπιμονήκαι τοαμείλικτο θάρροςνα κάνουν πάντα τα πράγματαμε τον δικό τους τρόπο, η μπάντα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί ακόμα και στις δυσκολότερες προκλήσεις. Στην εποχή τωνtalentshowsκαι των αναιμικών παροδικών επιτυχιών, αυτή η μπάντα δίνει στους οπαδούς της τα στοιχεία για τα οποία τους αγαπούν: ένα τεράστιο, πανίσχυροsoundtrackγια τη ζωή τους, τραγούδια που γιορτάζουν τηντολμηρότητα του ατόμουκαι ταυτόχρονα τοσυλλογικό πνεύμα.

  Η μπάντα έχει κερδίσει πολλούςχρυσούςκαιπλατινένιουςδίσκους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από35headlineπεριοδείες, ξεπουλώντας χώρους με χωρητικότητα από10.000 έως 50.000 θέσεις.

  Το πόσοασύγκριτα πιστό είναι το κοινό τωνManowarσε ολόκληρο τον κόσμο αντανακλάται σταliveτους. Για παράδειγμα,fansαπό περισσότερες από 40 χώρες ταξίδεψαν για να γιορτάσουν τοMagicCircleFestivalστη Γερμανία.

  Ως φόρο τιμής στο αφοσιωμένο διεθνές κοινό τους, η κυκλοφορία τωνManowarτου 2009,«ThunderInTheSky«, κατέγραψε ακόμα μία πρωτιά στηHeavyMetalιστορία με την ηχογράφηση τηςpowerμπαλάντας,«Father«, σε 18 διαφορετικές γλώσσες.

  Με το«KingsOfMetalMMXIV/SilverEdition»οιMANOWARέδωσαν στους οπαδούς τους μια εντελώς νέα ηχογράφηση του βραβευμένουbestsellingalbumKingsOfMetal«, γεμάτη εκπλήξεις και επιπλέον στοιχεία.

  Το καλοκαίρι του 2016, μετά από δεκαετίες γεμάτες από θριάμβους και βραβεύσεις, αυτοί οι πρωτοπόροι τουMetalανακοίνωσαν τηντελευταίατους περιοδεία:«TheFinalBattle«. Αυτή η περιοδεία αποδεσμεύει την απεριόριστη δύναμη τωνMANOWAR, με περισσότερη ισχύ από ποτέ, σε μια ολοκαίνουργιαmultimediaπαραγωγή, την οποία θα μοιραστούν με όλους εκείνους που έχουν τοΑληθινόMetalνα κυλάει μέσα στις φλέβες τους.