MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Thanks to Tech: μια έκθεση που μας ταξιδεύει στο μέλλον στο The Mall Athens

Aυτό το Σαββατοκύριακο βάζουμε στην ατζέντα μας την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος, που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο του The Mall Athens, από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018, και παρουσιάζει πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα, καθώς και 50 από αυτά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά!

Monopoli Team

Οθόνες τηλεοράσεων με ευκρίνεια 8K, αδιάβροχα ηχεία που αψηφούν τη βαρύτητα – ναι, σωστά διαβάσατε, αφού σε λειτουργία καταφέρνουν να αιωρούνται, συστήματα εσωτερικού κήπου για φρέσκα λαχανικά όλο το χρόνο, πλυντήριο ατμού με Direct Voice για άμεση συνομιλία μαζί του, Hi-tech ψυγεία με εσωτερικές κάμερες για γνώση των τροφίμων που υπάρχουν, αλλά και ψυγεία που ενημερώνουν μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ημερομηνίες λήξεις των φαγητών, αλλά και για τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας, ρομπότ που βοηθούν στον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και προτζέκτορας μέσω του οποίου προβάλλεται η εικόνα ενός Tablet ή ενός κινητού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, επιτρέποντας τη διαδραστική μαγειρική.

tech 68

Εντυπωσιακά, έτσι; Οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις αποτυπώνονται πλέον σε μια ευρεία γκάμα από gadgets και οικιακές συσκευές, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, την εξοικονόμηση χρόνου, την καλύτερη οργάνωση των εργασιών του σπιτιού, με τον ελάχιστο από εμάς κόπο.

Αν θέλετε να ανακλύψετε πώς λειτουργούν οι παραπάνω συσκευές, αλλά και πού μπορείτε να τις βρείτε, βάλτε στην ατζέντα σας την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος. Εκεί θα παρουσιαστούν πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα, που μας περιμένουν να διαδράσουμε μαζί τους, ενώ 50 από αυτά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά!

tech 59

Πρόκειται για μια έκθεση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και μας καλεί σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον που θα «εξελίξει τις αισθήσεις» μας, στον 4ο όροφο του The Mall Athens. Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις θα είναι στη διάθεσή μας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται και πλούσιες διαδράσεις με σκοπό να ενισχύσουν την εμπειρία μας.

Συγκεκριμένα, ένα 360ο σημείο φωτογράφισης θα μας δώσει την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το μέλλον και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας, ενώ τα παιδιά θα απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε την εικονική πραγματικότητα μέσα από οκτώ μοναδικά VR συστήματα. Και για όσους αγαπούν τα πάρτι, στο πλαίσιο της έκθεσης, κάθε απόγευμα διοργανώνεται και ένα silent party, όπου θα «ακούσουμε» μουσικές… χωρίς να μας καταλάβει κανείς!

 tech 56

Πληροφορίες Έκθεσης “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος:

4ος όροφος του The Mall Athens, Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης: 09-18.11.2018

Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00, Δευτέρα – Πέμπτη 18:00 – 21:00

Για σχολεία και ομαδικές ξεναγήσεις (Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές ώρες), επικοινωνήστε στο 210 – 2891104.

Πρόγραμμα διαδράσεων:

Σημείο 360° φωτογράφισης: Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00

Silent Party: Παρασκευή – Κυριακή 17:00-21:00

Ζωγραφική για μικρά παιδιά: Δευτέρα – Πέμπτη 18:00-21:00 & Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00.

Xορηγοί έκθεσης: Alpha Bank και Fuze Tea. Yποστηρικτές: AEG, Bosch Candy, Electrolux, Elica, Hoover, Hitachi, LG, Mi, Miele, NEFF, Sage, SAMSUNG, SIEMENS, Sony.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr για το #ThanksToTech #Kotsovolos

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b