MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Ιστορίες από το Μπαρ των Χαμένων Ψυχών

Το Εθνικό Θέατρο συμπράττει με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και τη βρετανική ομάδα Imitating the dog σε μια διεθνή συμπαραγωγή με τίτλο «The Bar of Lost Souls», που ανεβαίνει στο Σύγχρονο Θέατρο, από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Μετά τις παραστάσεις στην Αθήνα, το έργο θα παρουσιαστεί στη Λευκωσία της Κύπρου και τελικά σε […]

Ιστορίες από το Μπαρ των Χαμένων Ψυχών - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Εθνικό Θέατρο συμπράττει με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και τη βρετανική ομάδα Imitating the dog σε μια διεθνή συμπαραγωγή με τίτλο «The Bar of Lost Souls», που ανεβαίνει στο Σύγχρονο Θέατρο, από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Μετά τις παραστάσεις στην Αθήνα, το έργο θα παρουσιαστεί στη Λευκωσία της Κύπρου και τελικά σε περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία. Μεγάλο βάρος δίνεται και στην εκπαιδευτική διάσταση του προγράμματος, με εργαστήρια για νέους που θα οργανωθούν και στις τρεις χώρες.
Οι Ιστορίες από το Μπαρ των Χαμένων Ψυχών είναι μία μαγική ρεαλιστική ιστορία απαγορευμένου έρωτα, εγκλήματος και της πιθανότητας να βρει κανείς τη λύτρωση στα πιο απίθανα μέρη. Το κοινό παρακολουθεί τη δράση μέσα από το παράθυρο του Μπαρ, καθώς ένα πλήθος σκοτεινών χαρακτήρων αποκαλύπτουν τον εαυτό τους και μια σειρά ιστοριών φόνου, αγάπης και συγχώρεσης ξεδιπλώνεται.
Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Creative Collaboration Project του Βρετανικού Συμβουλίου, ενός προγράμματος που στοχεύει στην τόνωση της συνεργασίας των καλλιτεχνών από τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεγάλης Βρετανίας.
Μουσική: Σάιμον Γουεϊνράιτ, Εντ Γουέρινγκ, Ρίτσαρντ Χαξλεϊ, Βίντεο: Σάιμον Γουεϊνράιτ, Σκηνικά: Λόρα Χόπκινς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αντριου Κουίκ, Πιτ Μπρουκς, Imitating the dog
Σκηνοθεσία: Αντριου Κουίκ


Παίζουν: Δημήτρης Καρτόκης, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σάιμον Γουεϊνράιτ, Ανταμ Νας, Μυρτώ Κούγιαλη, Εμμανουέλα Χαραλάμπους

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b