MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Mockob – Selim Mid

Το τελευταίο έργο του Γεώργιου Βιζυηνού παρουσιάζεται από την ομάδα Όχι Παίζουμε. Ο Mockob – Selim Mid είναι ο Γεώργιος Βιζυηνός εν μέσω τριών διαδρομών: ξεκινώντας από το Ωδείο Αθηνών στο Δρομοκαΐτειο, στις 15 Απριλίου 1892, στη συνέχεια περνώντας από τη ζωή στο θάνατο, στις 15 Απριλίου 1896, με αναφορές στη διαδρομή του από τα […]

Mockob – Selim Mid - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το τελευταίο έργο του Γεώργιου Βιζυηνού παρουσιάζεται από την ομάδα Όχι Παίζουμε. Ο Mockob – Selim Mid είναι ο Γεώργιος Βιζυηνός εν μέσω τριών διαδρομών: ξεκινώντας από το Ωδείο Αθηνών στο Δρομοκαΐτειο, στις 15 Απριλίου 1892, στη συνέχεια περνώντας από τη ζωή στο θάνατο, στις 15 Απριλίου 1896, με αναφορές στη διαδρομή του από τα χαμένα μεταλλεία της Βιζύης προς την Αθήνα, όταν και γνωρίζει τον παράξενο Τούρκο Μοσκώβ Σελήμ και αποφασίζει να μεταφέρει τη ζωή του και την συνάντησή τους σε διήγημα.
Η ομάδα χρησιμοποιεί την πλοκή και αυτούσια αποσπάσματα από το διήγημα του Γ. Βιζυηνού «Μοσκώβ-Σελήμ», μέσα από το οποίο ο Βιζυηνός φροντίζει ώστε να μείνει στην ιστορία η προσωπικότητα ενός «αγαθού και παράδοξου» Τούρκου που συνάντησε τυχαία στην πατρίδα του, την Βιζύη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γεώργιος Βιζυηνός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σαχίνης


Παίζουν: Τζίνα Θλιβέρη, Δημήτρης Μοθωναίος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b