MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

An Illustrated History of Longing

Φοιτητές και καλλιτέχνες από το πανεπιστήμιο Central Saint Martins του Λονδίνου σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και το Bios παρουσιάζουν μια ιδιόμορφη παράσταση που συνδυάζει το χορό, τη μουσική το θέατρο και τις οπτικές τέχνες. Έχοντας ως βάση το έργο του Jean Genet Querelle of Brest, 14 φοιτητές και 12 […]

An Illustrated History of Longing - Monopoli.gr
Monopoli Team

Φοιτητές και καλλιτέχνες από το πανεπιστήμιο Central Saint Martins του Λονδίνου σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και το Bios παρουσιάζουν μια ιδιόμορφη παράσταση που συνδυάζει το χορό, τη μουσική το θέατρο και τις οπτικές τέχνες. Έχοντας ως βάση το έργο του Jean Genet Querelle of Brest, 14 φοιτητές και 12 performers μαζί με τον Pete Brooks και τη Χαρά Ιωάννου δημιουργούν μια performance μέσα από καθημερινές ασκήσεις εντατικής επινόησης, ακολουθώντας τη διαδικασία του devised theatre.
Οι φοιτητές έχουν χωριστεί σε τρεις ομάδες: δυο ομάδες εντατικής επινόησης και μια ομάδα σχεδιαστών. Το κείμενο και η δράση προκύπτουν διαλεκτικά και οργανικά από συζητήσεις και αυτοσχεδιασμούς κατά τη διάρκεια συνεργασίας της κάθε ομάδας, αλλά και των ομάδων μεταξύ τους. Το έργο παρουσιάζεται στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ ΟΠΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν: Οι φοιτητές του Central Saint Martins: David Shearing, Ida Ballerini, Jon Francis, Nicola Chalmers, Katarina Michael, Fred Gehrig, Roberta Bratovic, Anna Riessner, Chen Shen, Soo Jung, Soon Ju Choi, Jeffery Gordon Baker, John Joseph Bibby, Eva Le Blanc. Οι performers: Ρωξάνη Ζογανά, Ελένη Καρόζη, Λεόντιος Τουμπούρης, Μαρία Κεφαλά, Χριστιάννα Σαρασίδου, Δήμητρα Σοφού, Πηνελόπη Μορούτ, Ολίβια Θανασούλα, Ελένη Παργινού, Μυρτώ Φερεντίνου, Νίκος Καμπασέλε, Βασίλης Τσιγκριστάρης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b