MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Η Ωραία Κοιμωμένη

Τα φημισμένα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης έχουν ήδη επισκεφτεί τη χώρα μας τέσσερις φορές και ανταποκρινόμενοι για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του ένθερμου κοινού τους, το θέατρο Badminton παρουσιάζει από τις 3 έως τις 21 Μαρτίου την Ωραία Κοιμωμένη. Το έργο ακολουθεί πιστά την αρχική version του 1890, ενώ ο Konstantin Rassadin, […]

Η Ωραία Κοιμωμένη - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τα φημισμένα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης έχουν ήδη επισκεφτεί τη χώρα μας τέσσερις φορές και ανταποκρινόμενοι για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του ένθερμου κοινού τους, το θέατρο Badminton παρουσιάζει από τις 3 έως τις 21 Μαρτίου την Ωραία Κοιμωμένη.
Το έργο ακολουθεί πιστά την αρχική version του 1890, ενώ ο Konstantin Rassadin, καταξιωμένος και πολυβραβευμένος Ρώσος χορευτής και χορογράφος, μεταφέρει με απαράμιλλη τέχνη την αυθεντική χορογραφία του Marius Petipa στον πάγο, αντικαθιστώντας τις πουέντ με παγοπέδιλα.
Πρωταγωνιστές στον πάγο 35 διακεκριμένοι χορευτές του καλλιτεχνικού πατινάζ που παρουσιάζουν ένα θέαμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και άμεμπτης δεξιοτεχνίας, προβάλλοντας την αρμονία, την κομψότητα και τη χάρη του κλασικού μπαλέτου με το δυναμισμό, την ισορροπία και το συγχρονισμό του καλλιτεχνικού πατινάζ.
Πληροφορίες- Κρατήσεις: 210 8840600, www.ticketenet.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b