MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Καρυοθραύστης

Τα παγκοσμίου φήμης Universal Ballet της Κορέας επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα και παρουσιάζουν ένα από τα διασημότερα έργα όλων των εποχών, τον «Καρυοθραύστη», σε μουσική Πιότρ Ι. Τσαϊκόφσκι, από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton. Η πολυαγαπημένη χριστουγεννιάτικη παράσταση χορού μικρών και μεγάλων, παρουσιάζεται σε χορογραφία του 1934 από τον Vasily Vainonen, […]

Καρυοθραύστης - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τα παγκοσμίου φήμης Universal Ballet της Κορέας επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα και παρουσιάζουν ένα από τα διασημότερα έργα όλων των εποχών, τον «Καρυοθραύστη», σε μουσική Πιότρ Ι. Τσαϊκόφσκι, από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton.
Η πολυαγαπημένη χριστουγεννιάτικη παράσταση χορού μικρών και μεγάλων, παρουσιάζεται σε χορογραφία του 1934 από τον Vasily Vainonen, με περαιτέρω προσθήκες από τον Oleg Vinogradov. Βασίζεται στην ιστορία του Ε.Τ.Α. Hoffman «Ο Καρυοθραύστης κι ο Βασιλιάς των Ποντικιών» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1892, σε χορογραφίες του Marius Petipa.
Ο «Καρυοθραύστης» παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Christmas Magic World, ενός παραμυθένιου χριστουγεννιάτικου πάρκου ψυχαγωγίας και εκδηλώσεων, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Badminton, από τις 21 Νοεμβρίου 2009 έως τις 10 Ιανουαρίου 2010, από την Attract Productions και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketnet.gr, Public Συντάγματος, Fnac και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton.
Πληροφορίες – κρατήσεις εισιτηρίων: 2108840600

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b