MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο στην Αθήνα

Στις 5, 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται τα διάσημα μπαλέτα του Μόντε Κάρλο για τρεις παραστάσεις, οι οποίες είναι αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Θα παρουσιάσουν το «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» σε μουσική Sergei Prokoviev, και χορογραφία του Jean – Christophe Maillot ο οποίος […]

Τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο στην Αθήνα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στις 5, 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται τα διάσημα μπαλέτα του Μόντε Κάρλο για τρεις παραστάσεις, οι οποίες είναι αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Θα παρουσιάσουν το «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» σε μουσική Sergei Prokoviev, και χορογραφία του Jean – Christophe Maillot ο οποίος είναι και Διευθυντής των Μπαλέτων.
Τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο είναι μια από τις διασημότερες ομάδες Μπαλέτου του 20ου αιώνα, με ευρεία γκάμα ρεπερτορίου. Έχουν συνεργαστεί όχι μόνο με τους μεγαλύτερους χορευτές του αιώνα, αλλά και τους επιφανέστερους μουσουργούς, σκηνογράφους και ποιητές.
Ιδρύθηκαν το 1909 από τον διάσημο ιμπρεσάριο και τεχνοκριτικό Sergei Pavlovich Diaghilev, με τους καλύτερους χορευτές των αυτοκρατορικών μπαλέτων της Αγίας Πετρούπολης (Ballets Mariinski) και της Μόσχας. Διέγραψαν μια διεθνή εντυπωσιακή πορεία έως το 1963. Η ανασύστασή τους έγινε το 1986, μετά από πρωτοβουλία της Α.Β.Y. της πριγκίπισσας Καρολίνας του Ανόβερου, σύμφωνα με επιθυμία της μητέρας της, αείμνηστης Πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό.
Ειδική παράσταση για τους φίλους από την επαρχία και τις οικογένειες, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι με ενιαίο εισιτήριο στην τιμή των €40, και φοιτητικό/παιδικό 25€.
Εισιτήρια: 210-7282333, www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b