MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Η Σβετλάνα Ζαχάροβα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη σταρ του Bolshoi, Σβετλάνα Ζαχάροβα, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις, την 1η Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Φέτος η «απόλυτη» μπαλαρίνα θα πρωτοτυπήσει, καθώς παράλληλα με τα απαραίτητα, διάσημα, Αστέρια-Φίλους της, θα την συνοδεύει και το Μπαλέτο της […]

Η Σβετλάνα Ζαχάροβα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η μεγάλη σταρ του Bolshoi, Σβετλάνα Ζαχάροβα, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις, την 1η Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Φέτος η «απόλυτη» μπαλαρίνα θα πρωτοτυπήσει, καθώς παράλληλα με τα απαραίτητα, διάσημα, Αστέρια-Φίλους της, θα την συνοδεύει και το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου. Κι αυτό γιατί στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, μετά την παρέλαση σε μορφή «Gala Αστέρων-Φίλων», και αφού απολαύσουμε τον Σπιλέφσκι και τον Ουβάροφ, τον Μερκούριεφ και τον Λαμπούχιν, η Ζαχάροβα επέλεξε να παρουσιάσει ολόκληρο το μονόπρακτο μπαλέτο «Κάρμεν».
Η πολυβραβευμένη Σβετλάνα Ζαχάροβα έχει πετύχει να γίνει η μοναδική ερμηνεύτρια όλων των ρόλων μπαλέτου του κλασικού ρεπερτορίου και όπου εμφανίζεται θεωρείται η γνήσια εκπρόσωπος της ρωσικής σχολής μπαλέτου, ενώ έχει επανειλημμένα ερμηνεύσει και έργα σύγχρονου ρεπερτορίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b