MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Ζιζέλ

Η επιτυχημένη περσινή παραγωγή της Ζιζέλ επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Ο υπερφυσικός κόσμος των ξωτικών χαρακτηρίζει το γνωστό ρομαντικό μπαλέτο, βασισμένο σε χορογραφία του Μάριους Πετιπά, στο οποίο ο έρωτας της χωριατοπούλας Ζιζέλ για τον κόμη Αλμπρεχτ δεν υπερβαίνει μόνο το ταξικό χάσμα που χωρίζει τους δύο νέους, αλλά και τον ίδιο το θάνατο. […]

Ζιζέλ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η επιτυχημένη περσινή παραγωγή της Ζιζέλ επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Ο υπερφυσικός κόσμος των ξωτικών χαρακτηρίζει το γνωστό ρομαντικό μπαλέτο, βασισμένο σε χορογραφία του Μάριους Πετιπά, στο οποίο ο έρωτας της χωριατοπούλας Ζιζέλ για τον κόμη Αλμπρεχτ δεν υπερβαίνει μόνο το ταξικό χάσμα που χωρίζει τους δύο νέους, αλλά και τον ίδιο το θάνατο.
Χορογραφία: Ιρέκ Μουχαμέντοφ, Μουσική: Αντόλφ Αντάμ, Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας, Σκηνικά – Κοστούμια: Τσαρλς Κιούζικ Σμιθ, Φιλ Ρ. Ντάνιελς, Διδασκαλία Χορογραφίας: Ιρίνα Ακριώτη, Μαρία Μουχαμέντοφ, Χριστιάνα Στεφάνου, Πιανίστες προβών: Έρις Μελωγιαννίδη, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Σοφία Ταμβακοπούλου.
Χορεύουν οι πρώτοι χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι και το corps de ballet του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον παραστάσεις του μπαλέτου «Ζιζέλ», στις 17 και 18 Φεβρουαρίου.
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τις παραστάσεις που ακυρώθηκαν, μπορούν να επικοινωνούν με το ταμείο της ΕΛΣ στο Θέατρο Ακροπόλ στα τηλέφωνα 2103643700 και 2103608666 για μετατροπή της ημερομηνίας του εισιτηρίου ή την εξαργύρωσή του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μάριους Πετιπά
Σκηνοθεσία: Ιρέκ Μουχαμέντοφ


Παίζουν: Νατάσσα Σιούτα, Ευρυδίκη Ισαακίδου, Μαρία Κουσουνή, Αλεξάντερ Νέσκωβ, Ντανίλο Ζέκα, Ιγκόρ Σιάτζκο, Στράτος Παπανούσης, Αγάπιος Αγαπιάδης, Γιώργος Βαρβαριώτης, Βανέσα Κούρκουλου, Όλγα Ζουρμπίνα, Βάσια Μπιζιντή, Νίκος Τήλιος, Αντώνης Κορούτης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b