MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Τα αστέρια του Bolshoi Theatre στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 1η και τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το «παρόν» και το «μέλλον» του Ιστορικού Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας, καθώς η συνύπαρξη σολίστ του Μπολσόι και σπουδαστών της Ακαδημίας του σε gala χορού είναι σπάνιο γεγονός. Στο πρόγραμμα θα απολαύσουμε από τους σολίστ αποσπάσματα από […]

Τα αστέρια του Bolshoi Theatre στο Μέγαρο Μουσικής - Monopoli.gr
Monopoli Team

Την Κυριακή 1η και τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το «παρόν» και το «μέλλον» του Ιστορικού Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας, καθώς η συνύπαρξη σολίστ του Μπολσόι και σπουδαστών της Ακαδημίας του σε gala χορού είναι σπάνιο γεγονός. Στο πρόγραμμα θα απολαύσουμε από τους σολίστ αποσπάσματα από το κλασικό ρεπερτόριο στις πρωτότυπες χορογραφίες τους όπως «The Flames of Paris», «Nutcracker», «Don Quixote» κ.α. και από τους σπουδαστές της Ακαδημίας το πολύ πρωτότυπο μάθημα – διδασκαλία επί σκηνής και αποσπάσματα από κλασικό και μοντέρνο ρεπερτόριο.

Στις παραστάσεις συμμετέχουν 11 σολίστ του μπαλέτου Μπολσόι και 30 σπουδαστές της Ακαδημίας Μπαλέτου Μπολσόι. Οι σολίστ είναι οι: Maria Alexandrova, Natalia Osipova, Nina Kaptsova, Yanin Gennadi, Ivan Vasiliev, Alexander Volchkov, Egor Khromushin, Anna Leonova, Ekaterina Krysanova, Vladislav Lantratov, Artem Ovcharenko.

Η Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι ιδρύθηκε το 1764 και είναι από τις μακροβιότερες σχολές στον κόσμο. Η παρεχόμενη εκπαίδευση ή αλλιώς «Ρωσικό training», στηρίζεται στις αρχές της μεγάλης Ρωσίδας παιδαγωγού Αγριπίνα Βαγκάνοβα (1879 – 1951), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ρωσικής σχολής μπαλέτου. Από αυτή τη «Μεγάλη Σχολή», έχουν αποφοιτήσει μεγάλοι χορευτές όπως: Μάγια Πλισέτσκαγια, Ραίσα Στρουτσκόβα, Μαρίνα Κοντρατίεβα, Βλαντιμίρ Βασίλιεφ, Μαρίς Λιέπα, Βλαντιμίρ Μάλαχοφ κ.α. Πρόεδρος της Ακαδημίας σήμερα είναι η Μαρίνα Λεόνοβα.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου

Κρατήσεις θέσεων: ΕΛΒΑ, τηλ: 2106728080
Προπώληση: εισιτηρίων: www.elvaevents.gr
Αγορά εισιτηρίων: Ταμεία Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τηλ: 2107282333, www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b