MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Ευγένιος Ονιέγκιν

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις την περσινή καλλιτεχνική περίοδο, το μπαλέτο «Ευγένιος Ονιέγκιν» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, επιστρέφει από τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια της Λυρικής Σκηνής. Φιλία και έρωτας κυριαρχούν στο μπαλέτο, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλεξάντρ Πούσκιν. Η υπόθεση αναφέρεται στον έρωτα της νεαρής επαρχιωτοπούλας Τατιάνας για τον έμπειρο κοσμοπολίτη […]

Ευγένιος Ονιέγκιν - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις την περσινή καλλιτεχνική περίοδο, το μπαλέτο «Ευγένιος Ονιέγκιν» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, επιστρέφει από τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια της Λυρικής Σκηνής.
Φιλία και έρωτας κυριαρχούν στο μπαλέτο, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλεξάντρ Πούσκιν. Η υπόθεση αναφέρεται στον έρωτα της νεαρής επαρχιωτοπούλας Τατιάνας για τον έμπειρο κοσμοπολίτη Ευγένιο Ονιέγκιν, που αναζητά να ξεφύγει από τη ματαιότητα της ζωής του. Όταν χρόνια αργότερα εκείνος τη διεκδικεί, η παντρεμένη πλέον Τατιάνα με τον μεγαλύτερό της πρίγκιπα Γκρέμιν, τον απορρίπτει.
Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας, Επιμέλεια σκηνικών: Βερόνα Παραγωγές, Σωκράτης Δαλαμάγκας, Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ, Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ. Με την Ορχήστρα Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Χορεύουν οι πρώτοι χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι και το corps de ballet του Μπαλέτου της ΕΛΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αλεξάντρ Πούσκιν
Σκηνοθεσία: Ιρέκ Μουχαμέντοφ


Παίζουν: Αλεξάντερ Νέσκωβ, Βαγγέλης Μπίκος, Ίγκορ Σιάτζκο, Ντανίλο Ζέκα, Αγάπιος Αγαπιάδης, Ευρυδίκη Ισαακίδου, Νατάσσα Σιούτα, Μαρία Κουσουνή-Φίκα, Σταυρούλα Καμπουράκη, Βανέσσα Κούρκουλου, Αλίνα Στεργιανού, Γιώργος Βαρβαριώτης, Κυριάκος Κοσμίδης, Ηώ Καλοχρήστου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b