MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προβολές ντοκιμαντέρ στο ΚΕΤ, με είσοδο ελεύθερη

Το ΚΕΤ φιλοξενεί για πέμπτη συνεχή χρονιά το σεμινάριο δημιουργικού ντοκιμαντέρ «Εσωτερικά Τοπία» με τον Χρήστο Καρακέπελη και τη Νατάσα Σέγκου.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 θα προβληθεί η ταινία του Χρήστου Καπάτου “Η Φωνή του Αντώνη”. Θα προηγηθεί η μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κατσού “The Woman”

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα προβληθεί η ταινία “Príncipes Felizes” του Πάνου Δεληγιάννη. 

402556

Η Φωνή του Αντώνη, 2018, 75’ 
Το 2011, μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, ο Χρήστος Καπάτος αποφασίζει να εγκαταλείψει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ναυτιλίας και μετακομίζει πίσω στο πατρικό του. Την ίδια περίοδο, ο πατέρας του, Αντώνης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ομιλίας λόγω μιας σειράς εγκεφαλικών επεισοδίων. Οι μόνοι που μπορούν να τον κατανοήσουν είναι ο γιος και η σύζυγός του. Το 2012 ο Χρήστος ξεκινά να κινηματογραφεί τη ζωή του στο σπίτι σε μια προσπάθεια να συμφιλιωθεί με το νέο αυτό μοντέλο συνύπαρξης. 

Príncipes Felizes, 2018, 80’ 
Από την καρδιά μιας φαβέλας του Ρίο ντε Τζανέιρο έως το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το θέατρο ανοίγει τα φτερά μιας ομάδας παιδιών για μια ελεύθερη πτήση πάνω από τους φόβους, τα όνειρά τους και τις ακραίες αντιφάσεις της πόλης τους. Η ταινία γυρίστηκε σε μια από τις πιο σκληρές φαβέλες του Ρίο και ακολουθεί μια ομάδα παιδιών καταγράφοντας το χρονικό της μύησής τους στην τέχνη του θεάτρου.

402554

The Woman, 2018, 5’ 
Μια γυναίκα βιώνει την απώλεια σε ένα διαμέρισμα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b