MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Αλαντίν-Ένα μιούζικαλ για παιδιά στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Από τις 28 Οκτωβρίου 2018, η παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης φιλοξενεί την παράσταση «Αλαντίν-Ένα μιούζικαλ για παιδιά».

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Υπόθεση του έργου

Βαγδάτη, πολλά πολλά χρόνια πριν… Ο φτωχός, κατεργάρης αλλά καλόκαρδος Αλαντίν, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από δύο φρουρούς που τον κυνηγούν, συναντά στο δρόμο του έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται σαν Θείος του – αδελφός του μακαρίτη του πατέρα του. Αυτός όμως είναι ένας κακός μάγος, που σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη του Αλαντίν για να αποκτήσει ένα μαγικό λυχνάρι που διαθέτει απίστευτη δύναμη. Όμως, το σχέδιό του αποτυγχάνει και ο Αλαντίν, αφού γίνει κάτοχος του λυχναριού, καταφέρνει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να παντρευτεί την όμορφη πριγκίπισσα Μπουντίρ Αλ Μπουντούρ και να γίνει πρίγκιπας της Βαγδάτης.

Το έργο μιλάει για την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Το δίκαιο είναι αυτό που τελικά θριαμβεύει – και μας διδάσκει ποσό σημαντικό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε πάντα στη ζωή μας το σωστό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Σκηνικά: Πάρις Μέξης, Μαντώ Ψυχουντάκη
Κοστούμια: Πάρις Μέξης, Μαντώ Ψυχουντάκη
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Χορογραφία: Λία Τσολάκη

Παίζουν: Δημοσθένης Φίλιππας, Δημήτρης Σαμόλης, Λήδα Καπνά, Κωσταντίνος Ευστρατίου, Δημήτρης Δεγαΐτης, Χαρά Κοροπλή, Ελευθερία Παγκάλου, Αγαθάγγελος Χατζημιχαήλ, Μιχάλης Μελίσσης, Κωσταντίνος Τσίτσιος

Διάρκεια Παραστάσεων: Από 28/10/2018 έως και 21/04/2019
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή *Πρωινές παραστάσεις για σχολεία
Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b