MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εφηβικό Θέατρο

Bubble Jam: Μια διαφορετική παράσταση για εφήβους στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Το «Bubble Jam», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 22 Νοεμβρίου 2018 έως και τις 19 Απριλίου 2019, είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που περιμένει μαθητές γυμνασίου και λυκείου να διαμορφώσουν live το σενάριο, κρατώντας ένα smartphone στο χέρι.

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Το ξέρουμε. Το κινητό, το λάπτοπ, τα τάμπλετ και η τηλεόραση αποτελούν μεγάλο μέρος της πραγματικότητάς σου. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα πείραμα;

 

Το Bubble Jam είναι παιχνίδι και συγχρόνως παράσταση, που συνδιαμορφώνεται βάσει και των δικών σου επιλογών. Οι συμμετέχοντες θα εξοπλιστείτε με smartphones, τα οποία θα συνδέονται με έναν κεντρικό υπολογιστή που θα απευθύνει οδηγίες και ερωτήσεις, προσαρμοσμένες στον τρόπο που παίζεις online παιχνίδια, αλλά και συμμετέχεις στα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε τόσο η έκβαση του «σεναρίου» αλλάζει, βάσει των απαντήσεων και των αποφάσεων που παίρνεις. Κι αυτό γιατί ακόμα και στον cyber κόσμο δεν παύει να υπάρχει κοινωνία και ανάγκη για συμμετοχή και δημοκρατία.

Μέσα από αυτή την παράσταση, στην οποία θα είσαι ταυτόχρονα θεατής και πρωταγωνιστής, θα διαπιστώσεις πόσο σημαντική είναι η φωνή σου, αφού είσαι ήδη ενεργό μέλος μιας ψηφιακής κοινωνίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Daniel Wetzel (Rimini Protokoll)



Τιμές Εισιτηρίων: 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 22/11/2018 έως και 19/04/2019
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 11.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b