MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναυλία με τις Φιλαρμονικές Χαλανδρίου και Προσκόπων Λεμεσού στο θέατρο Ρεματιάς

Με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκινάει το Φεστιβάλ Ρεματιάς την 1η Ιουλίου 2018 στις 21:00. Στην πρώτη «Νύχτα Αλληλεγγύης» η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με την Φιλαρμονική των Προσκόπων Λεμεσού μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με υπέροχη κινηματογραφική μουσική, στο Θέατρο Ρεματιάς.

Eυη Πάνου

Ήταν Ιούνιος του 1927 όταν ο Τριγγέτας, πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου Χαλανδρίου, ξεκίνησε τις διαδικασίες ίδρυσης της 27ης Ομάδος Προσκόπων Αθηνών στο Χαλάνδρι. Μέσα στα 90 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οι Πρόσκοποι του Χαλανδρίου, πότε πιο ενεργά και πότε λιγότερο, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στα δρώμενα του δήμου.

Για το λόγο αυτό, συνδιοργανώνεται με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου αλλά και τη Φιλαρμονική Προσκόπων Λεμεσού Κύπρου μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με έργα κινηματογραφικής μουσικής, καθώς και Προσκοπικά τραγούδια. Η φιλαρμονική των Προσκόπων Λεμεσού αποτελείται από μουσικούς όλων των ηλικιών προερχόμενοι από διάφορα Προσκοπικά Συστήματα της Κύπρου.

Συνθέσεις του Ένιο Μορικόνε ερμηνεύει η λυρική τραγουδίστρια Άννα Μορφίδη.

Ελεύθερη είσοδος με προαιρετική συνεισφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικές πάνες ή είδη ατομικής υγιεινής) για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και τους πρόσφυγες.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b