Οι Minor Project στον Κήπο του Μεγάρου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι Minor Project ξαναπιάνουν τη view master στα χέρια τους και μαζεύονται για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου στις 9 Ιουλίου 2018 για να προβάλουν τρισδιάστατες in color ιστορίες «Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Στάθης Δράκος και η παρέα που σχηματίστηκε στην Πάτρα και μετακόμισε σχεδόν πια σύσσωμη στην Αθήνα, πριν μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα νέα τους τραγούδια, ποτίζουν το γκαζόν του κήπου με τα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά και τα άλλα από το πρώτο τους album “In Colors” που εννοείται τα ξέρουν απέξω κι ανακατωτά, αλλά έχουν καιρό να τα παίξουν και υπάρχει ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς.
Στον κήπο δεν θα είναι μόνοι τους, θα έχουν και προσκεκλημένες που έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση και θα έρθουν σίγουρα, αλλά οι προσκλήσεις για τις βεγγέρες είναι πάντα προσωπικές και δεν ανακοινώνονται. Μια ξεχωριστή βραδιά, με τους Minor Project να γεμίζουν χρώματα τον Κήπο του Μεγάρου και τον χάρτη της Ελλάδας «Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Μην Κλαις: Μια μουσικοθεατρική παράσταση με έργα του Ηλία Ανδριόπουλου στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Μέγαρο: Ο Ibrahim Maalouf συναντά στη σκηνή την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
- Νίκος Καββαδίας: Η οικογένεια του δωρίζει το πολύτιμο αρχείο του στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Τα Σπίτια Αλλάζουν Θέση τη Νύχτα, σε σκηνοθεσία Νοεμής Βασιλειάδου στο Θέατρο Χώρος
- Tim Etchells: Ένα νέο του έργο κοσμεί το Onassis Ready και αφουγκράζεται τον χτύπο της Αθήνας