MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει τα ένατα γενέθλια του

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα εννιά χρόνια λειτουργίας του.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ.

Εορταστικές θεματικές παρουσιάσεις
«Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια»
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Την ημέρα των γενεθλίων του Μουσείου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια» με οδηγούς τους αρχαιολόγους-φροντιστές του Μουσείου και να ανακαλύψουν σημαντικά έργα για τα μεγάλα μυστήρια της Ελευσίνας, καθώς και τη σύνδεση της Ελευσίνας με την Αθήνα και την Ακρόπολη.

Ελληνικά: 10 π.μ., 12 μεσημέρι, 2 μ.μ., 4 μ.μ., 6 μ.μ.
Αγγλικά: 12:30 μ.μ., 5:30 μ.μ.
Συμμετοχές: Εγγραφές γίνονται την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση εισιτηρίου της περιοδικής έκθεσης (€3).

genethlia akropolis 2018 2

Συναυλία
Big Band Δήμου Αθηναίων
«Διαχρονικό ταξίδι στη jazz μουσική»
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, ώρα: 9μμ

Την ίδια ημέρα, στις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένες jazz μουσικές που θα ερμηνεύσει η Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Καλλιτεχνική επιμέλεια Big Band: Σάμι Αμίρης
Μουσικοί: Κόλλιας Δημήτρης – Άλτο Σαξόφωνο, Μουρτζούκος Ανδρέας – Άλτο Σαξόφωνο, Καραγιάννης Κώστας – Τενόρο Σαξόφωνο, Μακρής Κώστας – Τενόρο Σαξόφωνο, Βαζούρας Κωστής – Βαρύτονο Σαξόφωνο, Κοκόλης Διονύσης – Τρομπέτα I, Θεοδοσάκης Εμμανουήλ – Τρομπέτα II, Κατσαρέλης Βαγγέλης – Τρομπέτα III, Καραγιαννάκης Γιάννης – IV, Ανδρέου Αντώνης – Τρομπόνι I, Ζαρέας Γιώργος – Τρομπόνι II, Τζαμαρίας Άγγελος – Τρομπόνι III, Αλεξανδρής Κώστας – Τρομπόνι IV (Μπάσο τρομπόνι), Χαρονιάν Κεβόρκ – Ηλεκτρική Κιθάρα, Αμίρης Σάμι – Πιάνο, Γεωργιάδης Γιώργος – Κοντραμπάσο – ηλεκτρικό Μπάσο, Κτιστάκης Αλέξανδρος – Δράκος – Τύμπανο. 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b