MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Angelika Dusk μας παρασύρει στο “όμορφο χάος” της

H Angelika Dusk παρουσίασε στο Σταυρό του Νότου, τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Beautiful Mess”, σε συνεργασία με τον βραβευμένο παραγωγό, ενορχηστρωτή, τραγουδοποιό Rupert Christie, που είναι γνωστός από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με U2, Green Day, Coldplay, Lou Reed, Echo & The Bunnymen, Rebecca Ferguson, “Mamma Mia”.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

3 χρόνια μετά το πρώτο της album “Marionette” (2015) και έχοντας περάσει μία περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων και διεργασιών, καθώς και αμέτρητες ώρες στο studio με τους συνεργάτες της, επιστρέφει με μια νέα δουλειά, πιο ώριμη και πιο δυναμική, με σαφείς τις rock επιρροές της.

Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα επενδύουν μουσικά τα τραγούδια και συνθέτουν ένα άλμπουμ που κινείται ανάμεσα στη ροκ και την ποπ, καθώς αποτελείται από μπαλάντες, αλλά και πιο δυναμικά κομμάτια.

dusk2

Ιδιαίτερο ήταν και το κομμάτι Sadness, το οποίο η Angelika Dusk έπαιξε στο πιάνο, και, όπως εξομολογήθηκε, το τραγούδι γράφτηκε με αφορμή το σχόλιο ενός αγαπημένου της προσώπου, που της είπε «ότι έχει πολλή θλίψη στα μάτια της». Η ίδια βρήκε αυτό το σχόλιο πολύ ρομαντικό και παίζοντας το κομμάτι στο πιάνο, μας άφησε να γνωρίσουμε και αυτή την πλευρά της…

Από το πρόγραμμα της παρουσίασης δίσκου δεν έλειψαν και διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως το Ηuman, το Creep, το Dirt, το Damn Your Eyes, το Daddy Lessons και άλλα. Με δυνατή φωνή και έντονη σκηνική παρουσία, η Angelika έδωσε το στίγμα του νέου της δίσκου μέσα σε ένα παρεΐστικο κλίμα στο Σταυρό του Νότου. 

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η σύμπραξη επί σκηνής με αγαπημένους καλλιτέχνες και καλούς της φίλους, όπως τον Γιώργο Παπαγεωργίου από τους Polkar και τον Αντώνη Βλάχο, που μπορούμε αυτό τον καιρό να απολαύσουμε στην παράσταση “Jesus Christ Super Star” στο Θέατρο Ακροπόλ. 

dusk3

Η Angelika Dusk, με το έντονο ροκ ταπεραμέντο, τα δίνει όλα επί σκηνής, δείχνοντας ασταμάτητα πόσο πολύ αγαπά αυτό που κάνει και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που τη στηρίζουν καθημερινά για να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Ένα κορίτσι που αναζητά την ομορφιά μέσα στις αντιθέσεις και μας προσκαλεί να τη βρούμε μαζί, ψάχνοντας και στα πιο απροσδόκητα σημεία… Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ακόμη και στο χάος…

Beautiful Mess λοιπόν και έπεται και συνέχεια…

dusk4

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b