Κοινωνική
Το Μεγάλο Κρεβάτι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
«Το Μεγάλο Κρεβάτι» των Μάνου Βαβαδάκη, Κατερίνας Παπανδρέου και Θάνου Τασσόπουλου, το έργο που ξεχώρισε στο περσινό Φεστιβάλ νέων δημιουργών της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζεται από 14 Φεβρουαρίου 2018, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τον «Υμπύ Τύραννο».
A
A
Πώς έχει επηρεάσει η οικονομική κατάσταση τις ερωτικές σχέσεις των Αθηναίων; Που φωλιάζει ο έρωτας μέσα στην πόλη; Μπορεί να υπάρξει ιδανικό ζευγάρι μέσα στη κρίση; Οι ήρωες ενός σπονδυλωτού θεάματος διηγούνται τις ιστορίες τους, ξορκίζοντας την μιζέρια και αναδεικνύοντας την φωτεινή πλευρά της ζωής.
Επιλέγοντας τη φόρμα της αθηναϊκής επιθεώρησης η παράσταση συνθέτει το ψηφιδωτό της σύγχρονης Αθήνας. Τα αυτόνομα σκετς και τα τραγούδια συνδέονται μέσω της κοινής θεματικής του έρωτα και η σάτιρα γίνεται στοιχείο διαπραγμάτευσης για τη θέση μας στη σημερινή κοινωνία αξιών και τον ρόλο του έρωτα στις ζωές μας.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης
Rating: 1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Ελλάδα 2η στις αυξήσεις ενοικίων στην ΕΕ – Όσο ένας μισθός το μέσο ενοίκιο
Πρεμιέρα για τον Κοινωνικό Τουρισμό – Πόσες μέρες “καλύπτει”
Νατάσα Εξηνταβελώνη και Λητώ Τριανταφυλλίδου, είναι το Girls & Boys μια εξομολόγηση που σε διαλύει αθόρυβα;
Ο σκηνοθέτης Νίκος Κορνήλιος αφηγείται τη μάχη των σωμάτων με το βάρος του παρελθόντος
Modern ARTεμις: 4 έργα που μεταφράζουν την αρχαιολογία σε τέχνη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 15 Απριλίου
Η λέξη: Η νέα όπερα του Άλκη Μπαλτά για τον Τζορντάνο Μπρούνο στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής
RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Πασσαλή στο Θέατρο 104
170 τετραγωνικά: Η μεγάλη επιτυχία του Γιωργή Τσουρή στον Νέο Ακάδημο
Barrymore, του William Luce στο Θέατρο Άνεσις