Κοινωνική
Το Μεγάλο Κρεβάτι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή«Το Μεγάλο Κρεβάτι» των Μάνου Βαβαδάκη, Κατερίνας Παπανδρέου και Θάνου Τασσόπουλου, το έργο που ξεχώρισε στο περσινό Φεστιβάλ νέων δημιουργών της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζεται από 14 Φεβρουαρίου 2018, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τον «Υμπύ Τύραννο».
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
Πώς έχει επηρεάσει η οικονομική κατάσταση τις ερωτικές σχέσεις των Αθηναίων; Που φωλιάζει ο έρωτας μέσα στην πόλη; Μπορεί να υπάρξει ιδανικό ζευγάρι μέσα στη κρίση; Οι ήρωες ενός σπονδυλωτού θεάματος διηγούνται τις ιστορίες τους, ξορκίζοντας την μιζέρια και αναδεικνύοντας την φωτεινή πλευρά της ζωής.
Επιλέγοντας τη φόρμα της αθηναϊκής επιθεώρησης η παράσταση συνθέτει το ψηφιδωτό της σύγχρονης Αθήνας. Τα αυτόνομα σκετς και τα τραγούδια συνδέονται μέσω της κοινής θεματικής του έρωτα και η σάτιρα γίνεται στοιχείο διαπραγμάτευσης για τη θέση μας στη σημερινή κοινωνία αξιών και τον ρόλο του έρωτα στις ζωές μας.
A
A
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης
Rating: 1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Βασιλική Μιχαλοπούλου live στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Ιερά Οδός, 21 χλμ: Ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα προβολών του ντοκιμαντέρ της Νικολέτας Παράσχη στην Ταινιοθήκη
Η Τάμτα για ένα τελευταίο show στο SMUT
Εκθέσεις, party, θέατρο, δραστηριότητες για παιδιά: Το πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του 25ου Athens Jazz στην Τεχνόπολη
Max Emanuel Cenčić και Καμεράτα στο Μέγαρο με ένα λαμπερό γκαλά μπαρόκ όπερας
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία – Δύο συναυλίες Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τοπία της Μνήμης: Αναδρομική έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Όσα έρχονται τον χειμώνα 2026-2027 στο Εθνικό Θέατρο
Γιάννης Ψυχοπαίδης: Σύνοψη δημιουργικής πορείας 65 ετών στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου