MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Και τα αγόρια κλαίνε του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο Θέατρο Μπέλλος

Το Θέατρο Μπέλλος παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ «Και τα αγόρια κλαίνε», του Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 21.45.

Monopoli Team

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο. Ο μονόλογος γίνεται διάλογος. Το πρώτο θύμα του John Gacy, ο μικρός Timothy ζωντανεύει στη σκηνή και συνομιλεί με τα μάτια του με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ζητώντας να μάθει το γιατί.

Το έργο παρουσιάζεται για 7 μοναδικές παραστάσεις. 

Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για τα παιδιά.

KaiTaAgoriaKlaine3

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος. Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο, ο κλόουν εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια, το λευκό τους δέρμα, την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους, αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μάς δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος


Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης στο ρόλο του serial killer John Gacy / Στο ρόλο του Timothy ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Γιώργος Ντάβος

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)
Διάρκεια Παραστάσεων: από Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:45
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Η ληστεία της συμφοράς για 2η σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη
ΘΕΑΤΡΟ
Το καταραμένο παιδί, του Honoré de Balzac στο Θέατρο Arroyo
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ράβδος, του Μαρκ Ρέιβενχιλ για 3η χρονιά στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μπλε Υγρό, της Βίβιαν Στεργίου στον Χώρο Τεχνών Κ4
Θεατρικά Νέα
National Theatre Live: Το Inter Alia με τη Rosamund Pike στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Το Συνέδριο για το Ιράν, του Ivan Vyrypaev για 2ο χρόνο στο ΠΛΥΦΑ
ΘΕΑΤΡΟ
Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Φιλίπ
ΘΕΑΤΡΟ
Ντενεκεδούπολη ξανά!: Η παράσταση της ομάδας Μικρός Νότος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
ΘΕΑΤΡΟ
Μία σύγχρονη “Αντιγόνη” από την Αργυρώ Ταμβάκου ανεβαίνει στο Bluebox
ΘΕΑΤΡΟ
Το κλειδί της ευτυχίας: Μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Αλκυονίς
ΘΕΑΤΡΟ
Interview: Η μαύρη κωμωδία της ομάδας Εμείς επιστρέφει στο Θέατρο Olvio