MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
05
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Και τα αγόρια κλαίνε του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο Θέατρο Μπέλλος

Το Θέατρο Μπέλλος παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ «Και τα αγόρια κλαίνε», του Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 21.45.

Monopoli Team

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο. Ο μονόλογος γίνεται διάλογος. Το πρώτο θύμα του John Gacy, ο μικρός Timothy ζωντανεύει στη σκηνή και συνομιλεί με τα μάτια του με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ζητώντας να μάθει το γιατί.

Το έργο παρουσιάζεται για 7 μοναδικές παραστάσεις. 

Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για τα παιδιά.

KaiTaAgoriaKlaine3

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος. Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο, ο κλόουν εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια, το λευκό τους δέρμα, την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους, αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μάς δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος


Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης στο ρόλο του serial killer John Gacy / Στο ρόλο του Timothy ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Γιώργος Ντάβος

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)
Διάρκεια Παραστάσεων: από Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:45
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Fool in the Full Moon: Ο Donald Kitt για ένα «ταξίδι φαντασίας» στην Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Aπόρρητο, του Ivan Vyrypaev σε σκηνοθεσία της Ταμίλλα Κουλίεβα ξανά στο Θέατρο Διάνα
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Λέξεις των Άλλων, του Μάνου Θηραίου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στο Θέατρο Άβατον
ΘΕΑΤΡΟ
Λαίδη Μάκβεθ, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αθανίτη για 3η χρονιά στο Θέατρο Βαφείο
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Μεθυσμένοι, του Ivan Vyrypaev στο Olvio
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Η Συνάντηση, του Stephen Belber σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη στο Θέατρο Μουσούρη
Θεατρικά Νέα
Οιδίπους: Η παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Πουπουλένιος, του Μάρτιν ΜακΝτόνα για 2ο χρόνο στο Σύγχρονο Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Ζιζέλ, από το μπαλέτο και την ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού στο Ηρώδειο
Δραστηριότητες
«Σταχτοπούτα, 50 χρόνια μετά», από την ομάδα Glaza στο Θέατρο Ακροπόλ
ΘΕΑΤΡΟ
Το “Υπόγειο” του Φ. Ντοστογιέφσκι για 2η χρονιά στο Θέατρο Βαφείο Λάκης Καραλής